Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından getirelecek aracın motor sınırı var mı?

selwels

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
%90 Üzeri Raporlu Bir Kardeşim Var. TC ye Göre 1.6 Dan Fazla Araba Alamıyoruz. Peki Bu Yurt Dışından Getireceğimiz Aracıda Kapsıyor mu? Mesela 1.8 Almanyadan Araç Getiremez miyiz?

Bir de Kardeşimin Vasisi Benim. Herhangi Bir Gelirim Ve Sosyal Güvencem Yok. Yalnız Babamın Var. Maaş da Bağlatabilir miyiz ?

Hastalığı nedir genel anlamda bilmiyorum ama yüksek ateş sonucu kısmi beyin felci gecirmis konuşamıyor yürüyemiyor kendi işlerini kendi göremiyor.

Sayın Ali Yüce Geçen hafta tanımadığın adam'a güvenmiyor ve işlem yapmıyordun Bu insanların da seni tanımadıklarını ve sana güvenmemelerini tavsiye ederim

Not : Ali yüce bu forumda yazdığın herşeye de muhalefet mutlaka çıkacaktır Hiç güvenli değil aksine gücensizsin egerki güvenli olsaydın ben sana o motoru getir demedim maliyeti ne olur dedim sen ağzını bozdun terbiyesiz terbiyesi konuştun msn deki yazışmamızı da burda yayınlayacam ne .al oldğunu görsün ler

size cebhe alanları nasıl tanıyorsunuz ali yuce bey? yani size düşmanlık besleyenleri? bir de niçin size düşmanlık beslediklerini öğrenebilsek...
burada sadece uye olarak sadece bir uye olarak yazıyorsunuz.kendi halinizde ticaret yapıyorsunuz.
üstelik hiç bir üyeyle çıkarınız da söz konusu olamaz! peki üyelerin ne çıkarı olabilir ki sizle?
bir de bunu anlayabilsek...
niye boyle size düşmanlık besleyenler olduğunu düşüyorsunuz?

sayın ali yuce bey
ciddi bir sorun yaşıyorsanız bunu buralarda dile getirmek yerine oturanbogaya yazabilirsiniz.
bu arada yonetici değilim. bu sayfalara bakarken on bin uyeden biri olarak sessizliğimi bozdum sadece. fikrimizi merak ediyorsanız eger yazayım dedim. (on bin uyeye gonderme yaptıgınızı gorunce atladık yani)
biz buradaki yazışmalarla ilgileniyoruz sadece. ve bir düşmanlıktan bahsettiğinizde bunu anlamakta sorun yaşıyoruz. çünkü burada düşmanlık gerektirecek hiç bir şey yok ki. yazışmaları biz de okuyoruz.
dilerim bunlar bir daha tekrarlanmaz. ve konuşarak çözülür her şey.
bize gelince...
izliyoruz olanları...

minibüsler ticari araç sınıfınamı giriyor mesela cady veya transporter da minübüs sınıfınamı giriyor ? Sadece Minibüsleri yurt dışından mı alabiliyoruz.

Re: Yurt dışından getirelecek aracın motor sınırı var mı? [Soru]

kardeş kardeşin sadece 9 kişilik araç alabilir yani minibüs artı özel donanım artı kardeşin olmadan arabayı kesinlikle kullanmazsın direk bağlıyorlar bahsettiğim özel donanım zaten tr de 1 bin ytl eğer illa ben yurt dılından minibüs alacam diyorsan en aşağı 8 bin euro yu gözden çıkar buda 1999 model bir araç için geçerli artı türkiye masraflar sen sen ol bu yola girme yurt içinden al kardeşine tek rapor yetiyo o zaman ben yaktım başımı bir sefer bu ital araba yüzünden sende yatma haa ben şansımı denicem param çok diyorsan benim gibide gümrükte arabana geri el sallamak istiyorsan dene derim

Üst Alt