Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından getirtilen araçlara gümrük vergisi ödeniyor mu?

güneyli1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar;
ben aracımı satıp sıfır bir araba almak istiyorum fakat ötv ödenmen bile istediğim arabaya sahip olmam zor gibi görünüyor
biz engelliler istediğimiz ülkeden gümrük vergisini ödemeden araç getirebiliyoruzmu?yoksa sadece belirli ülkelerdenmi getire biliyoruz?
ben hep almanyadan getiren gördüm başka ülkelerden getiremiyormuyuz?eğer başka ülkelerdende getirile biliniyorsa en uygun hangi ülkeden almak olur
türkiyedenmi araç almak daha avantajlı yoksa yurtdışındanmı getirmekmi daha avantajlı
sıfır araçmı getirmek yoksa 2 el araçmı getirmek daha avantajlı konuyla ilgli bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

teşekkürler.

eskiden yaş sınırlaması yokken herkes yurtdışından cebindeki paraya göre araba getiriyordu ama şimdi yaş sınırı koydular 3 yaş üstü getirile bili,yor bu durumda türkiye daha uygun hemde 5 yıl doltuktan sonra sataarken ötv ödemessin ama yurtdışından 3 yaş üstü araç alırsan 5 yıl sonra satmak istedinde ötv ödersin

türkieden sıfır otamati vites araç almak benzinlilerde 30*35 bin arasında değişiyor dizel otomatik vites daha pahalı yurtdışından daha ucuza alına bilinirmi

ben kendi üstümden pay biçeyim ben minibüs alabiliyorum almanyadan bu gün rn düşük 2008 model bir mercedes vite 16-17000 avro yani 40 milyarı buluyor 40 milyara tr de sıfır alırım hemde %37 indirimli

Yurt içinden sıfır km araç almak her açıdan çok dahava avantajlı.

Üst Alt