Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından hibe yolu ile araç getirtme prosedürü..?

Mehmet Tuna

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamünaleyküm arkadaşlar,benim sizlere sorum şu;yurt dışından hibe yoluyla getirdiğim araç 10 yılı dolduracak,ben tekrar yurt dışından hibe yoluyla araç getirebilmem için yapılacak işlemler ilk yaptığım gibi mi,yoksa farklı mı? (eski raporum geçerli mi ve Ankara'da yapacağım işlemler)Bilenlerin yardımcı olmasını bekliyorum,şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Prosedürde bir değişiklik olmadı. Sadece, araçlarda 3 yaş sınırı var artık, o kadar.

Not: Daha önce nasıl bir prosedürle hibe araç edinmiştiniz?

Sayın Bülent bey,sağlık raporumu aldım,Ankara Nakilhaneden kurula girdim,oradan ithal belgesini aldım,ondan sonra arabayı aldım.Benim sorum tekrar rapor mu çıkartacağım,Ankara nakilhanede yine kuruldan ithal belgesi mi alacağım şeklinde teşekkür ederim.

Yurt içinden alsanız elinizdeki rapor kesinlikle işinizi görür derim ama, Naklihane'nin nasıl bir uygulama yaptığını bilemiyorum.

Evet, naklihane'den yeniden ithalat izni alacaksınız...

Yurt içinden araç almak her açıdan daha avantajlıdır

Bu avantajları okuyabilecegimiz bir başlık forumda mevcut mudur abi? Varsa link verebilir misiniz?

Evet ama Bülent bey biraz pahalıya gelmez mi.Sıfıra gücümüz yetmez,ikinci el ise mtv vergisi hariç avantajı yok gibi bilmem yanlış mı düşünüyorum.

Hibe,bağış demek.Hibe de de ithalat şartları aranması bana saçma geliyor.

Üst Alt