Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından kendim araba getirmek istiyorum. Nasıl getirebilirim?

06CEMİL

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
%40 ortapedik engelliyim yurt dışından kendim araba getirmek istiyorum nasıl getirebilirim nasıl bir yol izleyebilirim
bana bi açıklar mısınız?

bende msirdan getimek istiyorum enggellim yokk nasil getireyimm.... trukiye vergi cok alirmi?

modeli 2007 den yüksekmi olmalı düşükmü yani vergi ödememek için .bide şunu sorayım , almanyadaki bir kişi oradan kendi adına bi araba aldı ,geldi türkiyede bir engelliye sattı ,devretti bağışladı,her neyse ,böyle olunca dahamı kolay oluyor .formaliteler vs.biraz daha detaylı açıklama yaparsanız ben gibi birçok arkadaşımızızı aydınlatmış olursunuz.selamlar.

slm arkadaşlar ben %90 özürlü sayılan kardeşim için gürçistandan araba getirmek istiyorum başka bir firmayla anlaşmadan gidip ordan ben getireçeğimm gümrük için hangi belgeler lazım ?? kardeşimin 'H' sınıfı ehliyeti olması lazımmı ? bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sewinirim tşkkrler....

engelli kardeş;

Gürcistanda araç fiyatları nasıl ki ? Avrupadan ucuzmu ?
Geçen gazetede abd de sıfır passat 30 bin tl yazıyordu. Türkiye de aynısı 100 bin miş :eek:
Fiyatlar uygunsa çok mantıklı gidip alıp gelmeniz.! 300 tl masrafınız olur.:)

verdiğinz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar fakat bnm kardeşimin ne ehliyeti war ne de ben bankadan transfer yapaçağım 2. el almayı düşündüğüm için gidip ordan kendim getireçeğiim myauto.ge siteyi bi inçelerseniz aradaki farka inanamayaçaksınız arkadaşlar tşkrlerrr

slm avcıkomando 2007 mi 2008 den itibarenmi???2007-2011 4 yıl oluyor !!!

2.el 2100cc minibüs beğendim almanyadan. buraya getirmek avantajlımı sizce arkadaşlar?

3 yaş sınırı devam ediyomu acaba

araç alımında 3 yaş sınırı devam ediyormu acaba

Üst Alt