Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından ne tür araçlar getirebiliriz?

fero

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Bulent Bey,ben %40 ortopedik engelliyim. H sinifi ehliyetim var ve ayrica raporumda,gaz pedali solda araba kullanabilir' diye yaziyor.
Yurtdisindan 1700cc SUV segmentinde araba getirtebilirmiyim? Yani motor hacmi sinirlamasi varmi? Lutfen bilgi verin.Tesekkur ederim...

Yurt dışından getirelecek araçlar için motor sınırlaması 1800 cc'ye çıkacak dye bir haber vardı ama bişey çıkmadı sanırım :) şimdilik 1600 cc'yi gecen araçlar getiremiyoruz malesef

Eyvallah Mutiner Bey tsk ederim.
Ama net bir bilgimi bu? Cunku benim duydugum,yurtdisi icin motor sinirlamasi yok seklinde!
Ama yinede net degilim ve kanun tam ne diyorsa,onu ogrenmek istedim...

motor sınırlaması var yaş sınırlaması yok 1600 cc getirtebilirsiniz.

=suatturkoglu;

yeni mi değişti yasa ? 3 yaş sınırı vardı. Bir yanlışınız olmasın ?

9 yaşından buyuk araç getiremessiniz

Arkadaşlar 3 yaş sınırı değiştimi ? Değiştiyse ne zaman değişti bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Yaş sınırı değişmedi 3 yaş sınırı var

Kunta arkadaşımız 9 yaş diyor oda nerede çıktı belgeyle açıklasan iyi olur

Bircok kisi tatilde herhalde)))
Benimde bildigim 3 yasindan buyuk olmayacak.9 yas diye birsey hic duymadim...Yinede gercekten net bilgisi olan yanitlasa daha saglikli olacak!
Ve sanirim 10 sene sonunda satabiliyoruz.Yani oyle okudum baska yerde.

Üst Alt