Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından satın alınan iki engelli aracının takas işlemleri nasıl oluyor?ı

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, bir sorum olacak: yurt dışından 1 yıl önce opel araba aldım. özel tertibatlı. benım gibi engelli arkadaş yurt dışından aldığı arabayla takas edebilir mıyım?

şimdiden teşekkürler

Ooo, güzel soru! :) Ama yanıtı bilmiyorum.?
Eğer üzerlerindeki donanım aynı ise, ekstra bir zoruluk olacağını sanmıyorum.

Engelli aracı

Arkadaşlar malesef bu şekilde takas olmuyor.
Çünkü her 2 kişide ilk araçlarını aldıkları tarihten itibaren 5 yılını doldurmadan yeniden araç alma hakları yok. Kendi araçlarını başka bir engelliye devredebilirler. Ancak devralacak engelli kişinin son 5 yıl içinde araç almamış olması gerekmektedir.

vaybe soru harbi kazık çıktı .-))
aklıma geldi bende sorayım bende de araç var 2008 model geçen sene almıştım şimdi yeni bi yasa çıkmış sanırım ben bu aracımı 5 sene sonra engeli olmayan birinede aparatını sökerek ötv muafiyet ile satabileceğim değilmi?

arkadaşlar aslında devletmız buna izin vermesılazım iki engelli aralarında araçları takas yapması devletımıze zararı yok bence öyle bir şeye izin verılse güzel olur düşünüyorum

Üst Alt