Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışında 2.el engelli otomobili getirme prosedürü nedir?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
10
Merhaba arkadaşlar, Araç almak istiyorum istediğim araç Türkiye'de çok pahalı sıfırı yok zaten 2008 kia carnival, çünkü sürgülü kapı tek başıma tekerlekli sandelyeyi rıhat koymak için, 7 kişilik orta koltukları çıkartırım öyle kullanırım
Demek istediğim burda çok pahalı yurtdışında 2.el araç nasıl getiririm teşekkür.

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ama süreç çok sıkıntılı gibi görünüyor.

Araç ithal yapılacağın için ankaradan ithalat yapmak için belge alıyorsun sanırım bu belge 6 ay gecerli oluyor diye biliyorum

imQ

bnm bildiğim 3 yaşında araç getirebilirsin ve tr plaka takabilirsin onun dışında getiremiyorsun

imQ

Kaçıncı el olduğu önemli değil sonuç olarak ithalat yapacaksın ankaradan ithalat yapabilir belgesi almadan ithalat yapamazsın dediğim gibi benim bilgim bu sekilde ankara gümrük Müdürlüğünü arayip doğrusunu öğrenebilirsiniz buraya fazla güvenme

3 yaşından büyük araç getiremiyorsunuz orada bi tanıdığınız olması süreci takip etmenizi sağlar yada ankarada bu işi sizin için takip eden firmalar var diye biliyorum özel durumunuz varsa tabiki yurt dışı uğraşabilirsiniz ancak ben yaş sınırından dolayı burasını tavsiye ederim

Üst Alt