Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışında çalıştığım için vergi indiriminden yararlanamadım..?

halil beyhan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
yurt disinda calisiyom diye vergi indiriminden yararlanamadim yurtdisinda calisan vergi odemiyor dediler sakatlik vergi indiriminden yararlanamadim:confused:

Evet, kural bu. Vergi indiriminden yararlanabilmek için Türkiye'de çalışan olmak lazım.

sirketle gorusdum yardimci olacaklar turkiyeden ssk gosterecekler busekilde yapacam kismet artik hayirlisi neyse o olsun eyer ssk turkiyeden yatarsa nezaman vergi indirimine bas vurayim

istediğiniz zaman yapabilirsiniz başvuru, herhangi bir kısıtlama yok. 10 ilâ 15 gün çalışıyor göstermeleri yeter olur, daha sonra işten çıkışınız yapılabilir. sonuç yine işyerine gelir...

tsk kısmet hanım

arkadaslar ben yurt dısında calısdıgım ıcın vergıden yararlanamadım ıs yerımle konusup 1 ay benı ssk kırık kalede gosderıyolar tekrar vergı ındırımı ıcın bas vuracam daha sonra ssk yurdısında calısıyor dıye gosderecekler bana bır engel olurmu vergı ındırımı ıcın ama sakat olarak ssk gozukmuyor cevaplarınız ıcın tesekurler

vergı ındımı alan bırkısı baska bır ıs yerınde sakat olarak ısyerıne soylemekmı zorundamı:confused:

ben vergı ındırımıne bu ay bas vuracam ve ssk cıkısımı alacam baskayerde calısacam ssklı olarak yanlız vergı ın dırmınıı yenı gırdım ısyerıne soylemek zorundamıyım

Söyleme nolcak ki 20 lira en asgari fazla paradan olursun sana bi avantajı olmaz niye söylemeyeceksin ki

serdar uz calısdım yerde sakat sutatusunde calısmıyorum yurd dısı olunca sorun oluyor onun ıcın 1 ay baska yerde ssklı oldum tekrar baska yerde ssklı olarak calısacam yurt dısında

arkadaslar 3 gun evel vergı ındırımı bas vurdum ben ssk mı 1 ay ankarada gosderdım yanlız yurd dısına gıtmem lazım calısmak ıcın yanlız tekrar sskalı olacam sakat olarak ısbası yapmıyorum bır sorun olurmu :confused:

Üst Alt