Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışındaki kardeşim bana ev alırsa Evde Bakım maaşım etkilenir mi?

Prayer

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
Kalem hanım ve bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar,

Yurtdışında yaşayan kardeşimin maddi durumu iyi. Eşiyle de konuşup karar vermişler ve bana ev almam için 140.000 TL vermeyi düşünüyor.
Çevremde sorduğum kişiler bir ev yani aile konutu için sorun olmaz ikincisi olursa hesaba katılır diyorlar. Biz zaten 400 TL ile kiradayız.

Bu konuda sosyal hizmetler ne yapıyor acaba, bu yardım için maaşımın kesilme durumu sözkonusu olurmu.

Hanede 4 kişiyiz toplam gelir 2000 TL.

-musti-
önce abınız ve eşini tebrık eder duyarlılıklarından dolayı.evin parasını vermeyıp onlar almısda tapusunu verıolarms hedıye bagıs yapıolarmıs gibi yapsalar daha bi kolaylık olur.çünkü siz alırsanz dogrudan parayı nerden buldunuz deyıp tepenıze çökerler hoş bu ev hedıye edılsede sorarlar emın olmamakla beraber o verıelcek 140bin lıranın yıllık ortalamsı hesaplamaya dahıl edılebılır.işi sağlama almak için en güzeli vakıfa sorup garantıye almak işinizi.olmazsa ev abinizin üzerine olur siz o eve taşınırsınız

Üst Alt