Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışından akülü sandalye aldık, nasıl getirtebiliriz?

TTedTT

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar,
Almanya'da yaşayan abim benim için, m. optimus marka, akülü sandalye almış bunu nasıl getirtebilliriz. Tandıgımız bir tırcı aracılıgıyla gelecek ama gümrükteki sıkıntıyı nsl aşabiliriz bilmiyorum. Bu konuda bilgisi-tecrübesi olan yardım ederse çok sevinirim.

ürün 2.el, ebay aracılıgyla almıs, KDV iadesi olmaz sanırım.

Nasıl getirebilirsin?
Çok kolay bir tane sandalye için kimse size bunu gümrüksüz nereye götürüyorsun demez!
İlla da önlem alıcam derseniz tırcı bu benim desin ...

almanyadan bir tanıdığım banada manuel tekerlekli getirmişti gümrükte kabir sualine tutulmuş enson kavga dövüş zorla ikna olmuşlar. inşallah gümrük memuru zorluk çıkarmaz size kolay gelsin inşallah arabanız sorunsuz elinize ulaşır

Bence senin bir raporun ve varsa özürlü kimlik kartının fotokopisini gönder onlara. TIR'da kimse bişey demez... Ancak TIR şirketinin gümrüktekilerle arası bozuk olacak da onlar da gıcıklık yapacak...

Arkadaşlar, Bir komşum Belçikadan 2.el ayağa kaldıran sandalye getircek, Gümrüğe takılmaması için ne yapmamız gerek ?

geçen sene bana da belçikadan scouter geldi buradan özürlü kimlik kartımın fotokopisiyle raporumun fotokopisini yolladım getiren arkadaşım uçak la getirdi uçak biletini aldıgı şirkete raporumu gösterip scouter götürecegini söylemiş onlarda biletinin üzerine scouter ri kaydetmişler o şekilde hiç bir ilave ücret ödemeden getirdiler eger bilete işletmesseniz 500 euro gibi bir fiyat taleb ediyorlarmış

ben yurt dışından aldım sandalye parasını yolladım 999 ero fatura kestiler bende sağlık kurul raporumu yolladım onlarda bana hibe yolyla geliyormuş gibi yolladılar aracı şimdi bir arac daha alacağım inşanllah ama ben cıkacağım yurt dışına hemde gezmiş olurum

arkadaşlar bende Ebay dan bir model beğendim almanyada araç, buraya yani türkiyeye nasıl yolluyolar kargo parası , gümrük sıkıntısı oluyormu hiç bilmiyorum. ebaydan daha önce alan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok iyi olur. teşekkürler

Üst Alt