Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışından araç almak istiyorum. Önerebileceğiniz aracı var mı?

bankacı42

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar
Yurtdışından araç almak istiyorum bu işle ilgilenen tavsiye edebileceğiniz kişi ve firmalar var mıdır yardımcı olursanız sevinirim. selamlar

bankacı42

Bence, firmadan önce şu an yurtdışından araç almak mantıklı mı değil mi ona bakmak lazım.
Bununla ilgili bi araştırma yaptınız mı _?
Araç alma ve getirme koşulları vs.

yok ben hiç araştırmadım ama ben 2006 yılında yurtdışından getirtmiştim çok çok cazipti o aracımı sattım şimdi yeniden ihtiyaç duydum koşulları değişti mi yoksa aynımı o konu da destek isterim.

yurtdışından 3 yaşından büyük araba getiremiyorsun o da uygun fiyatlı olmuyor 2006 dan beri çok şey degişti

Yurtdışından araç getirebilmek için yeni yasalara nerden ulaşabilirim mesela 2017 model bmw 320d getirme ihtimalimiz var mı? Çünkü kasko değer listesinde 300 bin liranın altında fiyatı var yardımcı olursanız sevinirim tşkler

Ankara Naklihane ve Bedelsiz İthalat Gümrük Müdürlüğünü ararsan en sağlıklı bilgiyi oradan alabilirsin. Telefonları internette var.

Üst Alt