Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtiçi araç alımında aracın yaşı önemli mi?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
türkiyeden yerli araç alımındada yurt dışı gibi yaş şartı aranıyormu yoksa sıfır olma şartımı var

Ötv den yararlanacaksan var 0 arac almak zorundasın (2. elde zaten ötv yok) ama mtv ıcın yok ıstersen 20 yasında arac al

5 yıl boyunca vergi ödememe koşulunda sıfır araba mı almamız şart yoksa 2. El ve yurt dışından araç getirsek bile 5 yıl boyunca vergi ödemiyormuyuz.......
Cvp larsanız sevinirim....

Yurt dışından araba getirme yaşı 3 yaşından küçüktü bu yaş şartı kalktı mı öyle bişeyler duydum bunun la ilgili kesin bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim
saygılarımla...........

araba alırsam özürlük maşım kesilirmi acaba yardımcı olırmısınız teşekkurler

araba alsanızda engelli maaşı kesilmez. ayrıca yurt dışından alınan arabalarda hala 3 yaş sınırı var kalmadı sanmıyorum.

yurtiçi 0 araba alımında ötv ödemezsiniz öbür türlü yurt dışıda yurt içide 2. el araba aldıgınızda mtv si ödemezsiniz. tabi engelli araba diye kayıt yaptırdıgınız sürece

yurt içinden ikinci el araba alırsam engelli araba diye kayıt yaptıra bilirmiyim

Bunu MTV istisnası için istiyorsanız, evet, böyle kaydettirebilirsiniz. Ama araçta özel donanım bulunması şart ve böylesi bir tescil işleminde plakaya sakat damgası koyarlar, aracı da araç sahibinden başka hiç kimsenin kullanamayacağını ruhsata işlerler...

Teşekkurler hocam bilgilen dirdiginiz içn

Üst Alt