Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtiçi sıfır araç alımında yapılacak işlemler nelerdir?

birol

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
ÖTVsiz yurtiçi sıfır araç alımında yapılacak işlemler nelerdir?

arkadaşlar bu süreci yaşayanlar ayrıntılı olarak süreci aktarabilirler mi acaba..

özellikle vergi dairesinde ötv muaflığı için yapılan işlemlerde vergi dairesi nasıl karar veriyor nelere bakıyor ve bunu nasıl yapıyor...

teşekkürler..

Bu tür işlemleriaracı aldığınız firma yapar. Uygun ibareye sahip rapor gerekli.
Firma raporda belirtilen özel donanımı usulüne uygun olarak araca taktırır, o şekilde tescil ettirir, sonra o tescil belgeleri ve raporla birlikte vergi dairesinde işlemi tamamlattırır.

iyi hoş da benim raporda herhangi bir özel donanım belirtilmemiş.. sadece özel donanımlı araç kullanır diyor. merak ettiğim firma belgeleri gönderdiğinde vergi dairesi tamam derse, bitiyor mu iş yoksa birde aracı ve beni görüyor mu,?

o raporunu verği dairesine aracı aldığın firmanın çalıştığı takipçi onaylatıyo sonra firmanın mühendisi sana uyğun donanım takıyo ve ruhsat işlemini plakanı hertürlü işi firma yapıyor önemli olan verği dairesindeki memur o raporu onaylaması ben antalyada oturuyorum burda biraz zor işler onaylamıyo

Üst Alt