Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yürüme bandımı ihtiyacı olana vermek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onuray

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim bitane yürüme bandım yani paralel barım var,oflular bilirler,kullanmıyorum artık, izmirde ihtiyacı olan arkadaşımız varsa yada bildiğinz biri varsa vermek istiyorum.

benim ihtiyacım var kardeşim bana verirsen sevinirim teşekkürler

seve seve veririmde ben izmirdeyim arkadaşım sen galiba amasyadasın burdan oraya nasıl götürülücek yani katlanmıyo dümdüz paralel bar,hastanelerde fizik tedavilerde kullanıyo işte ondan,ben hastaneden çıkınca doktor eve yaptırmamı söylemişti,uzun yürüme cihazımı giyip yürüyodum,ama şimdi artık volkırla yürüyorum çok şükür,oyüzden ihtiyacım kalmadı bende veriyim dedim.

bizim ihtiyacımız var oğlum için izmir güzelbahçe de oturuyoruz bize verirsen sevinirim

05052258049

yazdığınz numara telefonu açmıyor,bana dönüş yaparsanz irtibata geçeriz.

arkadaşlar yürüme bandımı veremedim,İzmir de bildğiniz birileri yokmu vermek istiyorum,eskiciye versem boşa gidecek,birileri faydalansın istiyorum..

arkadaş yürüme bandını bana verirsen sayende kilolarımdan bi nebze olsun kurtulurum sağ ayak diz üstü ampute eski foça izmir 05549806262

selamın aleykum kardeşim bizim çok ihtiyacımız var eşim ve benim yüzde 90 raporlu rahatsızlığım var kalp bize verirseniz yürüme bandı çok işimizi görür 0542 482 36 16 izmir yeşilyurt tayım ben ama yanına gelebilirim ordan alırım sizede uygunsa bekliyorum dnüş yapmanızı saolun şimdiden

ahh abicim yaa,malesef başkasına verdim,evde yer dardı oyüzden bayağıda bekledim kimseden ses çıkmayınca vermek zorunda kaldım,verdiğm abide tembellik yaptı kullanmadı eskiciye gitti,çok üzüldüm şimdi ama aklımdasınz telefonunuzu aldım başka denk gelirse size dönerim inşallah,mustafa abi size zaten foçaya götürmek nakliye falan maliyetinden daha pahalıya mal olurdu kusura bakma abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt