Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yürümek istiyorum...

mafiye

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Kaza yapalı on yedi ay olmuştu acılı ve uzun tedavinin ardından eve çıkmıtım. Omirilik felçlisi olmama rağmen çok mutluydum. Eskisi gibi cocuklarımla, eşimle aynı masada oturacaktık aynı şeye üzülüp sevinecektik. Eskisi gibi hep birlikte idik evimin işlerini yapmak için gayret gösteriyordum ve evimin işini yapıyordum herkes bu azmime yaşama sevincime şaşırıyolardı ben Allaha şükrediyordum hep birlikte olduğumuz için eve çıkalı beş ay olmuştu eşim benden ayrılmak istediğini söyledi. Kulaklarıma inanamadım... Kabus gördüğümü düşündüm. kendime kurduğum dünya yıkılmıştı şu anda eşimden resmi oarak ayrıldık. kendime çocuklarımla yeni bir dünya kurmaya çalışıyorum en çokta yürümek istiyorum bana bunları yaşatandan öcümü almak istiyorum var mı şu dünyada tam kesi olupta yürüyen?

Başınızdan geçen olaylara ve özellikle eşinizin yaptıklarına çok üzüldüm. Ama anladığım kadarıyla çok azimli ve hayatı seven bir insansınız. Ben inanıyorum ki istediğiniz şey de bir gün olacak ve siz yürüyeceksiniz. Çocuklarınızla birlikte size sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

Özurdılerım saygısızlık falan edıyorsan..Bu gıbı vefasızlık'lar hep var...Allah hepımızı af etsın..Tam kesı olup'ta yuruyen o sevıyeye gelen oldu mu sordum ogrenmek ıstedım.Benım ıcın amcam tam kesı dedı ama ben yuryom Hala aklım almıyo.Ama tam kesı degıl bılıyom cunku olsaydı bu gelısmeler olmaz.sızın allah'a sıgınmanız en dogru guzel yol devam edın.ve ıns. başaracaksınız.

canım kardesım allah buyutur sana sonsuz mutluluklar dıllıyorum cocuklarınla dualarım senle azmıne hayran oldum yar yardımcın olsun saglıcakla kal

Mafiye çok geçmiş olsun ...eşine ( eski eşine ) gelince söyleyecek söz bulamuyorum inan ...Hayat bu insana ne zaman nerde ne olacağı belli olmaz lütfen azmini kaybetme çocuklarınla berabersin en azından Allah yardımcın olsun sabır çok önemli lütfen sabret ve azmet zaman neler gösterir inşallah daha iyi günler seni ve çocuklarını bekliyor canım :)

eşler evlenırken ıyı gunde kotu gunde beraberlıge ımza atarlar amaaa;nedense karsısına cıkan bu tıp zorluklarda hemen kacmayı denerler... eski eşinın yaptıgının savunulacak bır yanı olmasada ınsan yuku her zaman agırdır bunu tasıyabılen cok az kısı vardır.. bizlerle bı hayatı paylaşmak gercekten zor bi durum... moralını daha fazla bozma arkadasım Çocuklrınızla birlikte size saglıklı,mutlu ve uzun bir ömür diliyorum....

hayat denilen olgu nun içinde herşey mevcut keza bu arkadaşımın yaşadığı olaylar,çok geçmiş olsun...

omirilik felçli oldunmu bu gibi durumlar insanın başına malesef geliyor insanlıkla alakalı bir şey değil ama çareside yok artık gösteriş için evlenip boşanır hale geldik nikah törenlerine bakın acaba nasıl ilgi odağı olabilirim kaygısı taşıyoruz nedense evliliğin manası olan hastalıkta sağlıkta mutlulukta her zaman beraber olma yeminlerini yaparken ağzımızın yarısını kapatır hale geldik sonucu işte bu işin diğer yani ise arkadaş intkam veya öç duygusu için insan yürümek istermi yürümek istiyorsan çocukların için iste mutluluk artık senin ve çocukların arasında olacak Allah dayanma gücü versin

Anlamıyorum ben bu insanları! Sanki ebediyen genç ve sağlıklı kalacaklarmış ve hiç ölmeyeceklermiş gibi kendini rahatını düşünüpde kurulu düzenini bozan insanları hiç anlamıyorum.. Bu bencilliği hiç anlamıyorum hadi ortada çocuk olmasa yine neyse derim insan evlatlarına nasıl kıyar?

Hiç mi hasta olup başı beklenmemiş bu adamın hiç mi vefa duygusu yok hiç mi kahrı çekilmemiş evlilik süresince? Anlamadım anlayamayacağım da galiba hiçbir zaman..

Geçmiş olsun canım malesef bir çok insanın başında olan bir dert bu.. Aslında teselli etmeyi sevmiyorum bu tür durumlar da yok bence tesellisi zamanla yaşayıp kendi içinde tüketeceksin işte gücenmişliklerini ama yinede Allah yardımcın olsun sen evlatlarına sarıl o hayırsızı boş ver Allah'a havale et gitsin..

Geçmiş olsun arkadaşım..Tam kesi olupta kendi kendine iyileşeni görmedim maalesef ama tıptaki yeni gelişmeler umut vaadedici o yüzden siz umudunuzu kaybetmeden , Yürümeyi öc almak için değil çocuklarınız için kendiniz için isteyin.. Sizi sağlığınızı kaybettiniz diye boşayan bir insandan neden öc almak isteyesinizki ? değer mi?

geçmiş olsun.yaşadıklarınız üzücü..belkide eşinizin gerçek yüzünü bu şekilde görmüş oldunuz...
tam kesilerde iyileşme şuan için mümkün görünmüyor..umuda kurşun sıkılmazmış..umut etmekten başka çare yok..
inşallah tekrar sağlığınıza kavuşur ve çocuklarınızla huzurlu bir şekilde yaşarsınız.

cok ama cok gecmiş olsun allah bir gün butun bunların hesabını sorabilme imkanı verecektir unutma bir gun herkes ama herkes hesap soracaktır.ve herkes yaptıklarının hesabını iyi veya kotu verecektir.allaha sıgınmaktan baska bir care yok tekrar herkese cok gecmiş olsun diyorum.

Hayat birçok srprizlerle dolu bizlere düşense bu sürprizlere karşı hazırlıklı olup karşılaştıgımızda şaşırmamak hayat devam eder intikam hoşbişey degil herkes kendine yapar bazı davalara bu dünyada bakılmaz mahkemeyi kübra da herkes yaptıgından hesaba çekilir fakat ben bir noktaya dikkat çekecegim burdan herkese sesleniyorum hayatımız boyunca kimseyi horlamayalım büyük konuşmayalım aksi takdirde başımıza gelme ihtimali yüksek olur kimse dünyaya şanslı yada şanssız olark gelmez herkes kaderini yaşıyor şimdi soruyorum engelsizken engellilere karşı bakış açınınz nasıldı acaba bir engelliyle evlilige nasıl bakıyordunuz ııııııııyyyyyyyy deyip geçiyormuydunuz kendinizi şanslı zannedip engellileri zavallılar olarakmı degerlendiriyodunuz bu durumun birgün sizide bulabileceni gözardı edip. Yoksa sizin bakış açınızın birgün size bakmasımıydı sizi rahatsız eden dediğim gibi hayatta başımıza gelmeyecek şey yok bize düşense nimetine şükrederken derdine hamt edip sabretmek bunun ötesinde intikam şu bu bunlar anlamsız şeyler size tavsiyem yeni hayatınıza alışıp hayat mücadelesine kaldıgınız yerden devam edin hatalı bakış açılarınız varsa biran önce terk edin sizin olumsuz degerlendirdiğiniz şeylerde nice hayırlar olabilir belkide hayatınızın şansını yakaladınız iyi degerlendirir sabır ve sebat gösterirseniz belkide ödüllerin en güzeliyle ödüllendirilirsiz küçük şeylere takılıp kalmayın vakit büyük hayaller kurma vaktidir rabbime emanet olun bu sabır yolunda metanetten ayrılmamanız dilegiyle...rabbim yar ve yardımcımız olsun.

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim

benimki de terketti kardeş merak etme yanlız değilsin:)

Mafiye geçmiş olsun sen azminle içinde bulunduğun durumuda aşacaksın ve hayata sımsıkı bağlanacaksın yaşadığın kötü olaylar senin ve bizim daha kuvvetli olmamızı öğretiyor.yürümeyi değil ilk önce kimseye muhtaç olmadan yaşamayı öğrenmeliyiz gerisi arkadan gelecektir.

Dostum gecmiş olsun allah acil şifalar versin

Sadece erkekler veya hanımlar terketmiyo.İki tarafdanda terkeden var.Hayat bu.Bir şekilde yaşam devam ediyor..

hiçmi insaf yok

bu ne saçma hayat, bu ne dingil hayat ya, bu ne bohem hayat diyenler

kardeşim seni çok ii anlıyorum hayat işte insanın önüne neler getirceği belli olmuyor iyi kötü sürprizlerle dolu benim bu durumum başıma geldikten sonra insanlardan daha beter soğudum insanlar malesef işine gelirse senle birlikte oluyorlar menfaat dünyası
eski eşinin yaptığı sana ve çocuklarına bugüne kadar bağlanmadığının göstergesi sen kendini üzme herşey ALLAH tan sımsıkı sarıl evlatlarına
HAYAT HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAYA DEĞER KARDEŞİM NEFES ALMAK EN BÜYÜK NİMET...

mafiye öncelikle geçmiş olsun.yaşadakların gerçekten zor biz ne desek boş yaşamayan bilemez içinde kopan fırtınaları.ve intikam almak istediğine göre hala seni bırakan eşine duyduğun sevgiyi...Ama sana şunu söyleyecem zor da olsa bırak onu,intikam almayı...ALLAHA HAVALE ET...o senin yaşadıklarını bilen görendir ve sana acı verenlere hakketiğini yine en güzel o verecektir..bekle ve sabret.hayatında herşey düzelecektir bence buna inan.şuan ihtiyacın olan sadece zaman..sakın ama sakın duaların gücünü unutma ve bu gücü dua ederek bolbol kullan.

öncelikle gecmıs olsun dılıyorum bende..adına cok uzuldum gercekten.hayatımızda karsımıza sureklı cıkan ihrenc seyler bunlar malesef ki yasıyoruz..(keşkelerimiz cok ama nafile..)hem ıntıkam kelımesınınde cok hos oldugunu düsünmüyorum..yüce RABBIME havele et bence..ve sımdı cocuklarınla mutlulugun tadını cıkar..Allah yüzünüzden gülücüğü eksık etmesin..

geçmiş olsun canım kardeşim...güzel kardeşim giden gitsin rabbim büyüktür...rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz...ama çocukların seninleyse en büyük mutluluk bu zaten dimi kardeşim....rabbim yardımcın olsun çocuklarınla birlikte inş eskisinden daha mutlu olursunuz....

Üzülerek yazınızı okudum.
İnsanlar bazen yalan dünyanın nımetlerıne kanıp yanlış kararlar verebiliyor. Sizin bu konuda en büyük dezavanatajınız bayan olmanız ve eşinizin sizi gerçekten sevdiğini düşünmenizdir.

Sizden ayrılan eşinize sormak lazım sen bir kaza geçirip engelli olsaydın ben senı bırakıp gıtseydım ne düşünürdün? İnanın bu soruya cevap dahi bulamazdı. Fazlada üzülmeyin bu adamın en büyük cezası ömrünün sonuna kadar çekeceği vicdan azabıdır.Tabi vicdanı varsa! Bu zorlu hayat mücadelesinde çocuklarınız size motivasyon kaynağı olacaktır.Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun eşin olacak adamada pes diyorum bu kadar basitmi bir yuvayı dağıtmak hayret ediyorum Allah ona akıl fikir ihsan etsin umkarım bir an önce sağlığına kavuşur ve çocuklarınla mutlu bir ömür sürersin...:)

Adınıza çok üzüldüm .... Ama şunu unutmayınki derlerya hani her sağlam kişi engelli adayı diye işte eşinizinde ne olacağı belli değil belki yaşlılığında sizi bırakmanın sıkıntılarını yaşayacak allah büyük rabbime sığının azmedersek herşeyin üstesinden geliriz... Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Cok gecmiş olsun, bu olaylar sizi daha azimli , hayata karşı daha dirençli kılacaktır.Fakat olan cocuklara oluyor.Bu sıkıntıda olan ,başka arkadaşlarda var bu sitede.Allah c.c. yardımcınız olsun.

Eşim var deme zor gününü görmeyince, cocuğum var deme el koynuna girmeyince....

aslında ne kadar şanslısınız bunu görebiliyormusunuz sevgili arkadaşım? şayet siz bu duruma gelmeseydiniz eşiniz belki ayrılmak istemeyebilirdi fakat yıllarca sizi aldatacaktı.belki ruhunuz bile duymıcaktı,belkide aldatmasına rağmen çocuklarınızdan dolayı siz ayrılamıcaktınız.eşiniz son derece bencil merhametsiz ve duyarsız bir insanmış.böyle bir insandan zaten bir çok şey beklenilir.
rabbim herşeyi bir sebebe bağlanmıştır.eşinizin gerçek yüzünü görebilmeniz için sizin ne yazıkki bu duruma gelmeniz gerekiyormuş.size nacizane tavsiyem asla bir inticam içerisine girmeyin.hayata sımsıkı bağlanın ve evlatlarınız için ayakta kalmaya çalışın ve kendinize mutlu bir hayat kurun.
geçmişle değil gelecekle yaşayın

Üst Alt