Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yürüyebiliyorum ama akülü sandalyeye ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz nedir ?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle kendim hiçbir yardım almadan yürüyebiliyorum ama bir anadolu lisesinde memurum ve gerçekten çok yoruluyorum o sebepten ötürü eve gidip gelmek için akülü bir sandalye almaya karar verdim. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Sadece evden-okula, okuldan-eve gitmek için kullanacağım için öyle çok kapsamlı bişi olmasına gerek yok. Yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Günde kaç km gidip geleceksin, yol asfalt mı, yokuşlu mu?

skutırlar uygun 3 tekerli 4 tekerli 30 km mesafesi var bi çoğunun okul içinde kullanamassınız kaba düşer..

Kaldırımlar engebeli, yol asfalt ama ben çok tırsarım yoldan gitmeye :) Mesafe çok yakın 500-600 m gidiş toplasan 1 km tutmaz gidiş dönüş

BabAm scooter bile kullandırtmıyorken atvye asla izin vermez.:)

Bende scooter istiyorum ama sol elimi kullanamıyorum ve babam inatla onun tek elle kullanılamayacağını söylüyor.

pıyasanın en ucuzu wollex ama sakın alma berbat bışey 3 hızdan sonra on tekerlek saçmalamaya başlıyo hatta devrılecek gıbı oluyo eve gelınce hertarafım agırıyo oturuş posıyzonunda mıdır nedır bılemıyorum. akusude cabuk bıtıyo.ama 500m gıdıcem olsun dıyosan al ..

Yok bnm için güvenli olmalı :)

İmc 103'ü beğenmedim. Bana hitap etmiyor :)

selam nezihe öncelikle doktorunuzu danışmanızı tavsiye ederim iyileşme ne kadar faydalı olabilir.ayrıca akülü sandelye ihtiyaçınıza uygunsa sayet sakatlar derneğinden denemenizi tavsiye ederim. antalya sakatlar derneğin mehmet bey veya tahsin bey den denemenize kulanımınıza yardımcı olurlar sanırım .hatta elektrikli akülü 3 tekerli bisiklet ne kadar uygundur siz belirlemeniz gerekir .hayırlısı olsun.

Hastaneye dolayısıyla doktora gitmekten hiç hoşnut olmuyorum. Özellikle nöroloji fizik tedavi ve ortapedi bölümüne. Ama denemek çok iyi olur böylelikle kendime en uygun aracı bulurum :)

Doktorlar sandalye ile ilgili hiç bir şey bilemez. İşe gitmek için hangi otobüse bineceğini nasıl sorman gerekmiyorsa doktora, hangi sandalyeyi kullanman gerektiğini de sormana gerek yok :) Mobilizasyon aracı senin kullanım becerinle, yol koşullarınla ve zevkinle ilgilidir.

Standart bir akülü sandalye işini görecektir (aslında tek elle scooter kullannmakta da hiç bir zorluk olmaz). Zarif görünüş açısından bütçeye göre 3 şey önerebilirim:

Quickie Tango, Quickie Rumba ve Escape LX

medya.aspx
medya.aspx
medya.aspx

Wollex W123 Akülü Tekerlekli Sandalye işini görebilir bence

Bende scooter kullanmak istiyorum, çok sevimli görünüyor ;)

Babamı ikna etmem gerek tabiki :)

Üst Alt