Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzde 71 olan raporum iptal edilmiş! Ne yapmalıyım?

Bitmeyenumut

Yasaklı Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
Okmeydanı hastanesinden ilk defa gözlerle ilgili %42 süresiz rapor almıştım. Daha sonra koah ve kalp yetmezliği tanısı alınca %71 rapor aldım. Göğüs hastalıkları ve kardiyoloji de kontrole gitmediğim için tedavi planını aksattığım için yüzde 71 olan raporum iptal edilmiş. Ne yapmam lazım bu gibi gerekçelerin aslı astarı var mıdır?

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk defa duydum tekrar git başvur hocam nasılsa oranlar değişmedi yine aynısını alırsın

Bugün fotokopilerimle birlikte aslı gibidir yaptırmak için müracat ettiğimde söylendi. Şok geçirdim.

Ayrıca bu sene başında Etfal den koah için %40 rapor almıştım. Sonra başhekimliğe çıktım mükerrer raporlar kapsamında iptal olmuştur dedi başhekim yardımcısı.

Şimdi benim raporlar çorba oldu. %42 süresiz %40 süresiz %71 iptal.

Evet yetkisi olan özel hastane bile uğraşmıyor rapor vermiyorlar

Engelli maaşı almadığım için rapora ihtiyacım yok nasılsa çalışıyorum yüzde 42 ve yüzde 40 olan süresiz raporlarımı kullanacağım. adanalı01

Üst Alt