Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzde 90 raporla riskli görüp kredi vermediler!?

chn11

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İyi günler. yüzde 90 raporumla ötv indirimli araç için vw başvurdum. sipariş verildi aracım gelmek üzereyken kredi işlemlerini başlatmak istedim. raporumu istediler sisteme girildi ve bi kaç gün sonra cevap gelmiş raporunuz yüzünden kredi veremiyoruz denildi. satış temcilcisiyle görüştüm genelde kanser hastalarına bu cevabı veriyorlar bizde sebebini tam öğrenemiyoruz dedi. Şaka gibi devlet indirim hakkı tanırken vdf kredi vermiyo :)

rahatsızlığınız neydi acaba...mesela benim %92 ama benim gözle görünür bir rahatsızlığım yok.

arkadaşım krediye neden yan çizdiler bilemem ama vw den araç alınmaz adamlar engelliye araç satmamak için her yolu deniyor başka markalara yönelin derim.

yanılmıyorsam araçla ilgili bir sıkıntı yok kredi ile ilgili sıkıntı var.:confused:

B sınıfı araç kullanabılrı raporum var. sol göz monoküler sol şakağımda hafif bi çökme var ama vw nin satış temcılsınınden daha iyi araç kullanıyorumdur öyle söliyim. vw konusunda haklısınız. mayıs ayında sipariş verdim en erken kasım teslim deniliyor :) başka bi firmayla görüştüm onlar rapor konusunda bi sıkıntı çıkartmadı

Üst Alt