Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzde 90 raporla riskli görüp kredi vermediler!?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan chn11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chn11

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İyi günler. yüzde 90 raporumla ötv indirimli araç için vw başvurdum. sipariş verildi aracım gelmek üzereyken kredi işlemlerini başlatmak istedim. raporumu istediler sisteme girildi ve bi kaç gün sonra cevap gelmiş raporunuz yüzünden kredi veremiyoruz denildi. satış temcilcisiyle görüştüm genelde kanser hastalarına bu cevabı veriyorlar bizde sebebini tam öğrenemiyoruz dedi. Şaka gibi devlet indirim hakkı tanırken vdf kredi vermiyo :)

rahatsızlığınız neydi acaba...mesela benim %92 ama benim gözle görünür bir rahatsızlığım yok.

arkadaşım krediye neden yan çizdiler bilemem ama vw den araç alınmaz adamlar engelliye araç satmamak için her yolu deniyor başka markalara yönelin derim.

yanılmıyorsam araçla ilgili bir sıkıntı yok kredi ile ilgili sıkıntı var.:confused:

B sınıfı araç kullanabılrı raporum var. sol göz monoküler sol şakağımda hafif bi çökme var ama vw nin satış temcılsınınden daha iyi araç kullanıyorumdur öyle söliyim. vw konusunda haklısınız. mayıs ayında sipariş verdim en erken kasım teslim deniliyor :) başka bi firmayla görüştüm onlar rapor konusunda bi sıkıntı çıkartmadı

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt