Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzde elli alzheimer oranında vasi tayini şart mı?

Yesilomer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Babamı ÖTV için heyete soktuk alzheimer %50 Parkinson 40 ayaklar 40 kardiyoloji 50 kulak 42 göz 22 oran aldık raporu 1 hafta sonra verecekler benim öğrenmek istediğim Alzheimer için verdiği % 50 rapora binaen babam için vasi atanmam da gerekiyor mu araç almak için yoksa raporla direk araç alabilirmiyim? Bilgisi olan aydınlatirsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

Toplam oran önemli, raporun sonucunu bekleyin. 90 ve üzeri olması lazım.

Toplam oran zaten balthazard formülüyle hesaplandığında yüzde 90 i geçiyor benim merak ettiğim bu değil alzheimer için yüzde elli oran verdi.Rapora vasi ataması gerekir diye yazar mı?

Vasilik hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Merhabalar
Babam için heyetten yüzde 96 rapor aldık alzheimer işin içine girdiği için doğal olarak vasi tayini gerekiyor diye mahkemeye başvurdum ilk duruşmada vasi başvurum kabul edildi lakin sıkıntı bu andan itibaren başladı

26 Haziran'da duruşma görüldü 9 temmuzda da gerekçeli kararın tebliğini mahkemeye gidip bana gönderilmeden teslim aldığıma dair imzaladım.lakin şimdi hakim gerekçeli kararın muhtarlığa gönderilip askıya çıkacağını daha sonra kararın tam olarak kesinleşecegini söyledi bu ne bitmeyen bir süreçtir.

uber den girdiğim zaman kesinleşme şerhi yapıldı yazıyor bu kağıt muhtarlığa ne zaman gönderilir ne kadar zaman durması gerekir benim yapmam gereken bir şey var mı hiçbir fikrim yok özel kaleme gidiyorum hiç bir bilgi vermiyor iki ay bile sürebilir diyor bana bir fikir veren olursa çok sevinirim elim kolum bağlandı şimdiden teşekkürler

Yesilomer

Muhtar ile iletişlime geçin. Ona yazı ulaştığında hemen size haber verecektir.

Üst Alt