Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzme havuzlarının engellilere uygun hale getirilmesi için başvuru yapmalısınız!

gul38

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kayseri'de yüzme havuzuna engelli asansörü yapılması için başvurmuştum, yapıldı diğer şehirlerde de başvuru yapalım lütfen. aqualift sistemi ile bizde havuzlara girişte zorlanmadan yüzebiliriz.

he bende başvuru yapmıştım yaşadığım şehirdede sonucunu öğrenmeye gittiğimdede adam bana he gel gel gel al dedi manalı manalı bende arkama bakmadan çıkış o çıkış :)

keşke her il ilçedeki insanlar sizin ordakiler gibi işini gerçekten yapanlar olsa ama olmuyo işte her il de ilçede aynı yürümüyo işler :(

ben e-devlet sistemiyle yaptım başvurumu. hizmetlere erişilebilirlik kanunu sayesinde oldu. hemen pes etmeyelim. basın eşliğinde açılış bile yapıldı.

Merhaba arkadaşlar.Asansör nasıl bir kolaylık sağlıyor benim bacağımda kısalık var ve bu nedenle merdivenle çıkamıyorum ancak basamaklı olan havuzlara girebiliyorum.Sonuçta yüzmek en güzel spor engelliler içinde.

merhaba hülya. aqua lift havuz asansörü yazarsan Google de tüm detaylarını görebilirsin. ben Nevşehir kozaklıda fizik tedavi hastanesinde kullandım bu sistemi. tekerlekli sandalyeliler bile rahatça kullanıyor. kozaklıdan memlekete dönüşte hemen kayseri valiliğine e-devlet sistemiyle başvurdum. onlarda spor etkinlikleri aş. ye yönlendirdi. başvurumu orayada yeniledim ve kabul edildi. spor aş. ye bağlı havuzlardan birine sistem kuruldu. haftada 3 gün 2 şer saat bize ayrıldı. o saatlerde bizden başkasını almayacaklar bizi rahatsız etmesinler diye. havuzlarda cankurtaran zaten vardı bize ek olarak 2 can kurtaran daha ekleniyor. giriş çıkışta elemanlar yardım edecek. diğer bir forum başlığında ücretsizmi diye sormuşlar evet ücretsiz. yüzme bilmeyenlerde can simidi takıp gönlünce eğlenir. evden çıkmak için harika bir imkan. kayseride ücretsiz servis bile verilmiş bir süre, ama ilgi görmemiş nedense.

Çok güzelmiş teşekkür ederim gul38. Her şeyin bir kolayı var imkanlar sağlansın biz istemeyi bilelim yeter:)

Üst Alt