Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zabıt Katibi tercih edecek kimler var?

mkuli

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Adliyede hakim / savcı bünyesinde
Ceza evlerinde hızlı anlama/yazma on parmak ister tercih yapacakların dikkatine bunları düşünerek yapmalı

Merhaba zatip katibi tercihi yapmayacağım fakat meb de vhki ile üniversitede memur arasında kaldım acaba hangisini tercih etsem yaşadığım şehire tayin hakkı hangisinde daha kolay ?Avantajları neler?

Tayin düşünmek yerine bulunduğun şehir ve çevresini tercih etsen (varsa kılavuzda)
Hangi şehirde Ne mezunusun sıralaman nedir hem

Bilgisayar Programcılığı alanında 3249 nitelik koduyla Zabit Katibi olarak değerlendiriliyor? Örnek YSK Kurumunda Zabıt Katibi
Doğru mu anlaşıldı bu nasıl bir saçmalık

mkuli lütfen yanlış bilgi vermeyelim sayın hocam
on parmak bilmeye gerek yok zabıt katibi hızlı yazmak demek değildir
evrak işleri ile ilgilenir ilam yazar işi yine bilgisayarda olur ama kendi halinde yapar

ben 1 seneden fazla katiplik yaptım bir kere bile duruşmaya çıkmadım
yani herkes duruşmaya çıkmaz

şablon belli kararlar belli sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz bilgisayarda bir müddet sonra gözü kapalı yazarsınız
bakar engel durumu daha kötü evrak getir götür der sadece

yani zabıt katibi olup da sadece evrakları teslim edip imza alıp akşama kadar oturan arkadaşlar var

ama şunu derseniz katılırım sayın hocam
puanınız iyiyse zabıt katibi yazmaktansa memur vhki vs yazmayı tercih ederim diyebilirsiniz
bu konuda katılıyorum size
CrystaL 3001 olanlar okulda bilgisayar dersi görenler yada MEB bilgisayar sertifikası olanlar zabıt katipliğine başvuru yapamıyor mu ?

o zaman kötü olmuş

Kimin nasıl engeli var bilinmiyor her kurumda farklıdır işleyişler pazartesi işe başladığında salı hemen hakim savcıya vermezler elbette evraklarla ilgilenir demek istediğim gerek tayin gerek sakin ortam meb önplanda yine kişinin engeline göre üniversite, adliye yoğun geçebilir
Evet haklısınız puan yüksek ise tabikide tercihler VHKİ yönünde olmasıdır

Katiplik sadece bilgisayar mezunları içindir o yüzden belirttim PC ile arası iyi de olmalı sonuçta mezuniyetin bu gidip de PC de yetersiz olursanız sıkıntı olur
Tabi bilgisayar sıralamanda önemli iyi değilse boşuna tercih edilmiş olur memurluğa yönelmek alternatif olacaktır

@skolyoz33 3001 Üniversite Ön Lisans mezun olmak şartı. sadece yani her hangi ön lisans mezuniyeti varsa.
Sadece 3001 olarak başvurabilirsiniz. Bilgisayar Programcılığı vb. Alan 3249 MYO Üniversite mezunu olmalısınız.

Bilgisayarla arası iyi olmak zabıt katibi olarak değerlendirilmesi saçmalık. M.E.B onaylı bilgisayar sertifikası şartı koşulur.
Bilgisayar Programcılığı mezunu bir kişi teknik anlamda. ve yazılımda ilerler alan adından anlaşıldığı üzere bu meslek alanında
gelişir çalışır. tabi devlet kurumlarında bu alanlar daha farklı işlediği için dışarıdan hizmet alınması gibi yazılım firmalarından vs.
pek atama gerçekleştirilmiyor sanırım boşluğu böyle dolduruyorlar.

Zabıt katipliği diye belirtip nitelik koduna bilgisayar programcılığı mezunu almak kadar saçma bir şey daha olabilir mi? Adalet mezunları dururken...

pino katılıyorum zabıt katibi 3003 adalet bölümünden alınması gereken bir bölümdür resmen saçmalık olmuş
adalet okuyanlara çok büyük haksızlık olmuş

Aynı zamanda Bilgisayar Programcılığı mezunlarına da hakaret olmuş.
amaç boşluk doldurmak.

Acaba 2020 ekpss’den önce alım olması söz konusu olabilir mi sizce arkadaşlar, bu atamadan umudum yok, bir de verilen kadro dereceleri çok düşük önlisans mezununu 10. Dereceden niye başlatırlar ki çok saçma, ağzımıza bir parmak bal sürdüler susturmak içim diyeceğim ya bal mı zehir mi bilemedim...

pino Kadro derecesinin 10 olması veya 7 olması avantaj dezavantajı nelerdir?

Memurlukta liyakat sistemi var ve her 3 yılda bir derece düşüyor diye biliyorum maaş farkı olarak yansır ve 4/1 en yüksek kıdem diye biliyorum ek göstergeler de dahil hepsinde fark ediyor 7. Dereceden başlamak yerine 10. dereceden başlamak muhtemelen 9-10 yıl fark geriden gelmek demek.

bende tercih ettim bilgisayar mezunuyum ileri derece anlar ama puan dusuk 71 gelmesi mucize ötesi

Önlisans Zabıt Katibi kadrosu için puanlarımızı yazalım ?

Arkadaşlar Önlisans zabıt katipliği için kaç puanla yazdınız ? Herkes yazarsa bizler de atanma şansımızı öğreniriz...

Ben 76,103 ile verdim

71 bisy soracam.kura yaziyo biz kura ile
İ atanacağız yoksa puanmi anlamadim?

Yazmayayım diyorum ama yazmadan geçemeyeceğim...
1. Olabiliyor san başka bakanlıkları tercih et.
2. Katiplik zor meslek. Duruşma, kalem işleri en iyi nasıl anlarsın biliyorsun. Adliyeye git sabahtan akşama kadar bir katibin yaninda dur.
3. Katip olacaksan idare mahkemesinde ol orası adli yargıya göre biraz daha iyi.
4. F klavye kursuna git bol bol. Yaz. Zor değil

İyi taraflari!
1. Maaş + tayin yok +özelleştirilme olmaz.

Harbiden ya tercih bitmiş 3-5 güne açıklanır millet hala hangi puanla nereyi yazdığını söylemekten çekiniyor ilginç insanlarsınız 🤔😊 zaten tercih öncesi sesimizi de çıkaramadık geçmiş sınavlarda 68’e kadar düşüp atanlarla olmuşken 2018 sınavına girenler 79’da kapatacak zaten adalet yok sizlerde sessiz kalmaya devam edin yemi sınavla emeğiniz çöpe gitmiş olacak şimdi diyeceğim ses çıkarın sınav öncesi alım olsun ama 3/5 kişi hariç herkes sadece izleyici olacaktır siz bilirsiniz tekrar girin sınava beklemeye devam edin

mkuli

Kardeş şikayet ettiğin şeyi önce kendin başla istersen? Yorumlarına baktım hala kaç puanla nereyi yazdığını söylememişsin?
Bi söyle bakalım sen kaç puan aldın? Söylememek için elinden geleni yapıyorsun ??

Neffe34
Hasta mısın kardeş sen niye öyle bir gayrete gireyim puanımı tercih listemi tüm dünya bilse ne olacak günler sonra kim hangi kuruma şehire kaç puanla atanmış yazacak zaten
81,8 benim puanım katiplik de yazdım meb de üni de
Herkes bir suskun herkesinde canı cehenneme 1 yıldır burada yırtındık 75’e kadar insin en azından bir çok insan atansın dedik ama hem sessizlik hakim hem de kötü niyetler!.

Eğer forumları iyi takip etmiş olsaydın puanımı görmüş olurdun engelsizadam adlı kullanıcıyla Bilgi paylaşımımız olmuştu !

Önlisans Zabıt Katipliği puan ve tercihler..?

Kimler katiplik tercihinde bulundu
Nereleri, kaç puanla arkadaşlar ?

Önlisans Katiplik ve Bilgisayar İşl. Yazanlar?

Sayımızı bilelim..
Kaç puanla nereleri tercih ettik sonuçların açıklanacağı yok bari bizler aramızda tahmin yürütelim?

Üst Alt