Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zabıt katipliği mükalatından muaf mıyım?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba,ben de kekemelik var ve %46 raporum var.Ekpss yi kaçırdım o yüzden kpss gircem.Katipliği düşünüyorum ama mülakat varmış.Raporum oldugu için mülakata girmeyebilrmiyim?

Ekpss den girseydnz dha iyi olurdu mülakattan muaf olma gibi durumunuz olmaz. Hatta engeliniz olması dezavantaj olur mülakatta. Daha önce dereceyle katipliği kazandım ama mülakattan elenen biri olarak sana söylüyorum bunu. Ama ekpss girip yeterli bir puan alsaydın tercihlerde adalet bakanlığını seçip mülakat olmadan adliyede memur olma imkanın vardı.

Mülakat puanı almadan yeterli olacak şekilde katip olamazsıniz raporunuzun bir faydası da zararı da olmaz katiplik için

Zararı şu şekilde var mülakattan önce hakknda herşeyi topluyor görünür bir engelim olmamasına ragmen araştırıp gerekli bilgileri toplamışlar mülakatta karşıma çıktı heyet raporum. bu yüzdende elendim. sonuçta katipte saglam adam varken neden normal kadroya engelli birisini alsınlar. ayrıca hiçbir hak iddia edemiyorsn cnku ispatlamayazsn ''beni engelli oldugum için aldılar'' diye. adamlar kimi beğenirse onu alıyor mülakat torpilden ibaret

Üst Alt