Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zamanında çekmediğim için geri giden 2022 maaşlarımı alabilir miyim?

sudem34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben yeni uyenizim bir sorum olucak 2022 maasina 1 yil once basvuru yaptim ve maasim onaylanmis ama bana onaylandigina dair bi kagit gelmedi 3 donem ayligim zamaninda cekmedigim icin geri gitmis sadece eylul ayini alabildim geri giden ayliklarimi geri alma sansim varmi bana yardimci olabilirmisiniz

zamaninda cekilmeyen 2022 maasi

Zamaninda cekemedigim icin geri giden 2022 maasimin bana iade edilmesi icin bimere ve sosyal yardimlar genel mudurlugune dilekce gonderdim yaklasik 2 ay oldu ne zaman sonuclanir bilgisi olan varmi yada arayabilecegim bi numara lutfen yardimci olabilirmisiniz

Kelebek'in yukarıda belirttiği dilekçeyi, verilen sgk adresine gönderdiyseniz yakında alırsınız paranızı. hemen olmuyor bu işler maalesef gecikmeler oluyor. Dilekçeniz evrak geliş sırasına alınıyor, işlem görüldükten sonra sonuçlanıyor. işlem bittikten sonra tarafınıza vaktinde çekmediğiniz 2022 aylıkları gönderilir.
zaman konusunda fikriniz olması açısından şu tecrübeyi okuyunuz:http://www.engelliler.biz/forum/202...-icin-geri-gondermisler-nasil-alabilirim.html

Cevabiniz icin cok tesekkur ederimsagolun insallah yakin zamanda yatar

Üst Alt