Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zannettim deprem oldu! [O An]

mırro

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
15 eylül 2004.İş yapmak için KİLYOS'agittik. Şöminenin bacası yapım hatasından dolayı çöktü. ilk öce kafama sonrada sırtıma vurdu. O an deprem oldu zannettim villa yıkıldı altında kaldım. Kendimdeydim baktığımda bacayı bacaklarımın üzerinden kaldırıyorlar. Beni ambulansı beklemeden apar topar hastaneye,ondan sonra bacaklarım şişmeye başladı. Film,mr,derken t12 kırılmış sinirler incinmiş dediler,ameliyat olduk,enfeksiyon kaptık derken 3yıl geçti. Bazen insan bu duruma düşmektense ölmek istiyor,hayat zor oluyor ama yıllar geçtikçe böyle yaşamayada alışıyor. Ama yinede yaşamak güzel şey,bir umutla yaşıyoruz.Umutsuz olsan yine kendine zarar veriyorsun.
TÜM ARKADAŞLARA ALLAH'TAN SAĞLIK VE UMUTLU GÜNLER DİLİYORUM.SABIR KURTULUŞUN ANAHTARIDIR.MURAT YAZICI

Re: [O an] Zannettim deprem oldu!!!!

mırro' Alıntı:
[size=4]Ama yinede yaşamak güzel şey,bir umutla yaşıyoruz.Umutsuz olsan yine kendine zarar veriyorsun.[/size]

İşte bu, her halukarda olan bize oluyor. Sağolasın

sevgili murat hayat bu :roll: kime ne vereceği belli olmuyor :roll: büyük allahımın vardır mutlaka bildiği diye düşünüyorum :) çok geçmiş olsun :)

sağolun arkd.lar.ALLAH HERKESE SABIR VE ACİL ŞİFALAR NASİP EYLESİN.AMİN

Allah şifa versin... Bu arada pozitif düşünmene çok sevindim...

Üst Alt