Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zeka geriliğinin tespiti nasıl yapılıyor? Hangi oranda rapor veriliyor?

fahri1982

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Bende biraz zeka geriliğ var. Engelli raporu almaya gittiğimde bunu söylersem ne kadar olduğunu (yani IQ'yü) nasıl belirleyecekler? Zeka Geriliği ile rapor almış arkadaşlar söylerse sevinirim.

A- Zekâ İşlev bozuklukları 1-Sınırda mental kapasite (IQ: 70-80) Özür Oranı 25 2-Hafif (IQ: 50-69) 50 3-Orta (IQ: 35-49) 70 4-Ağır (IQ: 20-34) 90 5-Çok ağır (IQ: 20'nin altında) 100

Yeni rapor alırsam sürekli raporum iptal olur mu?

Merhaba,

Şu an %80 Sürekli Ağır Engelli raporum var. Kısıtlama talebiyle de mahkemeye verildim, mahkeme beni bir hastaneye sevk edecek muhtemelen. Sevk edildiğim hastane kısıtlanmama gerek olmadığına ve engelimin %40'dan aşağıda olduğuna yönelik bir rapor verirse %80 RAPORUM GEÇERSİZ HÜKME DÜŞER Mİ?

2022 Maaş alıyorum alınacak yeni rapor onlarda fark edilir mi?

geçmiş olsun neden kısıtlama yaptılar kısıtlanmanızın neden oldu benimde hafif zeka geriliğim var belki yardım ederim

Üst Alt