Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zeka takıntısı neden olur?

[NirvaNa]

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
103
Arkadaşlar kendini Zeki olarak geride ve ileride görmek neden olur sizce
Bir yerde okudum cinsel tecrübeyle alakalı olabileceği yazıyordu o değilde aklıma freud geldi uzman bilim adamına göre zeka cinsel kimliği erken yaşta keşfetmektedir diyordu

@[NirvaNa], Zaten toplumdaki çoğu insan kendini dahi ya da gerizekalı olarak görmüyor mu? Bunların tek sebebi özel hissetme yanılgımızdan kaynaklı. Ama gerçekten hiçbirimizin diğerimizden bir farkı yok.

Zeka takıntısı yüzünden psikoz oldum diyebilirim

Çok zeki insanların aptalca şeyler yaptığını sık sık görürüz. Zeki insanların çoğunun duygusal zekası zayıf olduğu için hedeflerine ulaşamıyorlar. Benim de tanıdığım 140 İQ dan yüksek arkadaşlarım oldu. En iyisi polislikten atıldı. Neyse her insan değerlidir. 80 İQ lük insan da değerlidir çünkü tektir benzersizdir. O yüzden zeka seni daha değerli ya da az değerli yapmaz, insan olman zaten başlı başına değer yani takacak bence birşey yok. Yeni kullanmaya başladıgin ilaçlar algını yavaşlatabilir, alışınca bu yan etki de azalıyor yani geçiçi, depresyon algını yavaşlatabilir o da geçici.

Akıl nedir ki yazgıyı değiştiremedikten sonra
Akıl, trafik kurallarına uymaya yarar
Kırmızı ışıkta frene bas dur,
yeşil ışıkta geç.
Yok sen kırmızı ışıkta basar geçersen bom.
Akıl ne yapsın.
iyiyi yap kötüyü yapma
Aklın faydası sahibini ateşten kurtaramadıktan sonra aklı napim

Üst Alt