Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihensel olmadığı halde zihinselden atananlar?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ben yıllarca zihinsel olmadıkları halde şizofreni bipolar vs vs olanların zihinsel katagorisinden sınava girdiklerini gördüm ve yıllardır da mücadele ediyoruz.
mücadele ediyoruz çünkü gerçek zihinsel hasta olanların hakkı yenilmemesi gerekiyor.
Atanmış bir kardeşiniz olarak bu haklı mücadelemi halen sürdürüyorum ve ben zihinsel hasta olmadığım halde bu arkadaşlar için mücadele etmeye devam ediyorum.

Sorum şu: başvuru klavuzunda açıkça yazmasına rağmen ösym memurlarının bilgisizliğinden dolayı çoğu psikiyatri hastalar zihinselden giriyor maalesef.
bu şekilde olup atanması iptal olan haber vs var mı?

geçenlerde meb'de biri bu şekilde atanmış 3 yıldır çalışıyormuş meb sanırım geçenlerde bir araştırma yapmış ve hastaneye sevk etmiş zihinsel hasta olmadığını anlaşılınca memurluğu iptal edilmiş ve adaya dava açılmış dedi bizimle sınavı aynı anda kazanan bir arkadaşımız ama maalesef haberlere düşmedi.

Bana bu şekilde haberlere düşen makale vs lazım.

bu konu hakkında hakkaniyetli yorumlarınızı da bekliyorum.
Lütfen kimse bana gelip hikaye anlatmasın yok ben şizofreniyim yok bipolarım benim raporun arkasında zihinsel işaretli :)) kanun açıkça kimlerin zihinsel olduğunu yazıyor ve sizde bunu çok iyi biliyorsunuz.
şu anda cimerden ve sendikalar aracılığıyla Türkiye genelinde bütün kurumlarda engelli raporların araştırılmasını teklif etmek için meclise de sunmak için hazırlık yapıyoruz.

Kıymetli ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Hak hakkaniyet neyse o olsun , cimer den de birşey çıkmaz onca şikayetim oldu birçok konuda sıfır çaba sıfır sonuç gördüm

cimer daha çok emin olduğunuz şikayetleri baz alıyor. misal bir kuruma atanmış ve bu şekilde atanmış birini tanıyorsanız direk şikayet edebilirsiniz geçmişte bu forumda yönetici arkadaşın şikayet ettiği birinin cimerden olumlu bir şekilde dönüş yaptığını hatta o atanan kişiyi tanıdığı için görevinden alındığını bile yazmıştı.
yani cimer daha çok nokta atışı ister bu konuda.
biz meclise kadar gideceğiz hak yolunda yürüyüşümüzü devam ettireceğiz ve gerçek zihinsel engelli kardeşlerimizin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz.

Üst Alt