Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel engelli abimin raporu %90 olur mu?

tanersas

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Bülent Bey Benim abim 24 yaşında %70 zihinsel özürlü nasıl %90 a çıkarabilirim raporu rahat yardımcı olursanız sevinirim araç için soracaktımda :)

Araca kesinlikle İhtiyacım Var ...

arkadaşlar abim %70 zihinsel özürlü annem ise gözden ve ayaktan özürlü gözden %60 oranında görmüyor annem çok aşırı yürüme sıkıntısı çekiyor bana kesinlikle araç lazım ama raporun %90 ve üzeri olması lazımmış zihinsel özürlü abim toplu taşıma vs de çok insan gördümü sinirleniyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim anneme özürlü raporumu çıkarmalıyım yoksa %70 lik abimin raporunumu yükseltmeliyim bunuda bilmiyorum annem ve abimin özürlü raporlarını bir arada kopyasını başhekimliğemi göndermeliyim yada başhekimin karşısına bizzat benmi çıkmalıyım lütfen yardımcı olun sayın arkadaşlar :(

Öncelikle geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Annenizin goz ve ayaktan hariç baska bir sorunu varmi?

Şeker tansiyon vs ? Ve kac yasinda

annem 54 yaşında tansiyonu var fatih bey

Tansiyon+goz fazla çıkmaz bacaktaki sorundan kac verirler bilmiyorum ama zor gibi duruyor 90

Fatih Bey Araç Almamı Sağlayamazlarmı çünkü durum vahi sizlerden öneri bekliyorum napmam lazım :/

Rapor göndermekle olmaz, yeniden heyete girmeli anneniz ve abiniz. Ama zihinsel engel olduğunda vasiliğin yanında hakimden araç alım/satımında da izin almanız gerekir.

Kısmet hanım Ben abimiz Zaten Resmi Olarak Vasisiyim Mahkemede Vasiliği bana Verdiler yeniden heyetemi girmesi lazım diyorsunuz

Üst Alt