Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Bülent Bey Benim abim 24 yaşında %70 zihinsel özürlü nasıl %90 a çıkarabilirim raporu rahat yardımcı olursanız sevinirim araç için soracaktımda
arkadaşlar abim %70 zihinsel özürlü annem ise gözden ve ayaktan özürlü gözden %60 oranında görmüyor annem çok aşırı yürüme sıkıntısı çekiyor bana kesinlikle araç lazım ama raporun %90 ve üzeri olması lazımmış zihinsel özürlü abim toplu taşıma vs de çok insan gördümü sinirleniyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim anneme özürlü raporumu çıkarmalıyım yoksa %70 lik abimin raporunumu yükseltmeliyim bunuda bilmiyorum annem ve abimin özürlü raporlarını bir arada kopyasını başhekimliğemi göndermeliyim yada başhekimin karşısına bizzat benmi çıkmalıyım lütfen yardımcı olun sayın arkadaşlar
Rapor göndermekle olmaz, yeniden heyete girmeli anneniz ve abiniz. Ama zihinsel engel olduğunda vasiliğin yanında hakimden araç alım/satımında da izin almanız gerekir.