Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel engelli babama araç çarptı. Kaza tazminatı..?

raziye1978

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim babam yüzde80 zihinsel özürlü vasisi olarak annem özürlü maaş alıyor.ama fiziki hiç bir kusur yoktu hatta koşturabilen aktif biriydi 2011 de babama araba çarptı 8de 8 arabayı kullanan kusurlu çıktı.babam ameliyat oldu 3 yerine platin takıldı kalıcı olarak 6 ay zihinsel özürlü hastayı yatakta tutmak epey zor olduçok şükür geçti o günler.

6 sene kamu mahkemesi sürdü.adli tıbta muayene eden hekim ayakta 3 santim kısalma var demesine rağmen mahkemeye gelen raporda 1 buçuk santim kısalık olduğu yazılmış orasıda ayrı muaamma tabii babamın gözle görülebilen topallaması var oturması kalkması kısıtlı çok zorlanıyo neyse sigorta tazminatı için nasıl bi yol izlemeliyim şirketlerden arayıp duruyolar güvenemiyoruz.hangi hastaneye gitmeliyiz evraklar neler nereye müracat edicez ne kadar tazminat alır annem tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim

raziye1978 Konuyla ilgili uzman bir avukatla görüşmeniz halinde size yardımcı olabilecektir.

Üst Alt