Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel engelli iki kızım var, vergi istisnalı araç almak istiyorum..?

nevzat

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
(1)merhaba arkadaşlar benim iki kızım zihinsel biri 18 yaş rapaorda %50 diyeri 16 yaş rapor %71 bu raporla ben vergiden indirimli araç alabilirmiyim biligisi olan arkadaşar varmı özelikle oturan boğa sizden biligi bekliyorum şimdiden teşekürler

(2)evde bakım üçreti alan biri başka bir şehire taşınırsa ne gibi işlem yapmalıdır bunun bi sakıncası varmıdır teşekürler

Nevzat;

1 - Maalesef bu oranlarla araç alıp kendiniz kullanamazsınız . . Şoför tayin edebilmek için yani kızınız adına alıp sizin kullanabilmeniz için özür derecesinin %90 olması gerek . .

2 - Bağlı bulunduğunuz Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne yeni ikamet adresinizi bildireceksiniz ve dosyanız yeni ikamet adresinizin bağlı bulunduğu Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne gönderilecek en geç 15 gün içinde adres değişikliğinizi bildirmek zorundasınız aksi halde ücretiniz kesilir . .

verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekürler

Üst Alt