Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel engelliyim. Ailem beni sokağa atmakla tehdit ediyor!? [Hukuk]

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Rahatsızlığım %40 Depresyon olarak geçiyor ama ne kadar iş başvurusu yaptıysam da olumlu sonuç alamadım.
27 yaşındayım, Çalışıp para kazanmadığım için de ailem üzerime çok geliyor.Öyle ki geçenlerde bağırdılar üzerime yürüdüler haklı olarak ben de bağırarak tepki verdim.

Beni evden kovmakla tehdit ettiler bir de bakırköyü arar seni çeri attırırız diye tehdit ettiler.

Size sorularım şunlar :

-Beni bakmak zorundalar mı ?
-Bu durumda şikayet edebileceğim bir kurum var mı ?
-Bakırköye gönderme ihtimalleri neler ?

Ailem maaşımı kullandığı için beni evde tutuyor o da olmasa çoktan kapıya koymuşlardı.Bu konu hakkında çıkış yolu arıyorum yardım lütfen.

Benim cok bilgim yok ama bakım evleri var devletin bi arastırsanız %kaç engelle alıyorlar . İnşallah bir bilgisi olan çıkar ya gerçekten cok uzuldum. Allahım yar ve yardımcınız olsun. Ne yazıkki bizde benzer bi durumdayız. Babam bakım hastası diye annem bakmak istemiyor. Biz de sahip çıkmasak sizin dediğiniz gibi bir gun bakmaz kapının önüne koyar. Boyle kotu insanlara da hiç birşey olmaması cok uzuyor beni ama işte rabbimin adaletine sığanalım . İnşallah en kısa zamanda bir çıkış yolu bulursunuz .

Yazıklar olsun bu nasıl anne babaymış.

arkadaşım 183 ü arayıp durumunu izah ederek ne yapman gerektiğini sorabilirsin
kalkanbaligi

Merhaba,
Üzücü bir durum. Yaradan yardımcınız olsun.
Benim anlamadığım, hem size baktıkları için maaş alıyorlar, hemde çalışmanızı istiyorlar. Burada bir tutarsızlık yok mu?

kalkanbaligi

Bence bu kadar kahır çekme, internetten bakımevi araştır.Bakımevleri bütün ihtiyacını karşılıyor ve çok güzel bakan bakımevleride varmış.Bakımevleri devletten para alıyor.Sinirsiz stressiz bir ortamda yaşıyabilirsin.2018 de ekpss sınavına girip çok rahat devlet memuru olur, kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin.Kendine uygun bir eşde bulur, yaşantına devam edersin

bişey olmaz sende onları tehdit et annesi oğluna terlik attı diye ceza davası açılmış mahkeme terliği silah olarak kabul etmiş
sende tehdit şantaj diye dava açarsın

Aynı durum bende de geçerli, yaş 27 işsizim annemle tek kalıom, bana olmayan görüntüyü görme adını değiştrme vb vea birşey anıp evden kovmayı terbiye edior sokak çingenelerine benzetiyor ne yapablirim?beddua etmeye çalışıoo?

şuan %48organk olmayan pskoz+Akdeniz ateşi artık mahkemesiz bişekilde ciğer iflası vea böbrek yetmezliği ile rabbimden hayırlı ölümü bekliorum....

isg Allah hepimize hayırlı ölüm versin amin . ama böyle karamsar üzücü konuşma. çaresi şifası yokmu dr ne diyor araştırdın mı ?

ailenle iyi geçin sana kötü bi kelime etsede canını sıkma çünkü ailen. belki o da kederinden diyor yoksa seni çok seviyordur mutlaka.

Üst Alt