Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zimer akülü aracın motora bağlı dolma tekeri nerede bulunur?

ozcam71

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
iyigünler arkadaşlar,
arkadaşım için zimer akülü aracın motora bağlı dolma teker nerede bulunur?acaba dolmamı iyi olur havalı şamler lastikmi?
ve 12 volt 26 amper çift akü yiğit kuru akü alanı 1 sene oldu.10 km. yol ggezdirirdi,şimdi 1 km ye düştü aracın kendi cihazıyla 1 saatlık şarj eder.
acaba akü ömrümü bitti,aküler büyük sanayiye makinede şarja verrecekti,usta patlar diye korktu
doğrumu acabba yanlışmı sa nayiye vermek kendi cihazlamı doldurmak daha iyi olur?
cevabı belirtiniz saygılarmla.

aküler

Akülerin ömrü bitmiş,ondan erken bitiyor.26 amp. yerine 42 amper koyarsan 20 km.dolaşırsın.Akü kutusuna aküler sığarsa.Bazı marka akülerde amper yükseldkçe yukarı uzuyor.Bazı akülerde yana genişlyor.ona göre alabilirsin.
Eski aküleri teker teker saatte3 amper yükleyen bir şarz cihazı ile şarz edrsen,faydası olabilir,deneyebilirsin.

zimer marka akülü t.sandalyenin arka dolma teker nosu:..(57-208)12 1/2*2
ayrıca resim buraya nerden ekleniyor,nereye basıyım lütfen bilgi veriniz.

Akü ve dolma lastık

Aküleri YÖNTEM TEKNOLOJİ istanbul tel.0 2165753879 görüşüp alabilisin. LASTIKLERİ,0 212 5110654 telefonundan bilgi alırsın.
her çeşit engelli araçların lastıkleri bu fırmada mecuttur.

Kardeş bende zimer akülü sandalye kullanıyorum Batarya ömrü 10 ay dır onların 10 aydan sonra giderek düşer zimer'i aradım çok fahiş bir fiyat çekmişlerdi bende gittiği yere kadar gitsin dedim tam üç yıl kullandım kendi üzerindeki aküyü ama okula gidip gelmeye yarıyordu sadece eve zor ulaştırıyordu sonra internette araştırmaya başladım nereden uygun fiyatta bulabilirim diye kargo fiyatı da işin içine girince yine alamıyordum tesadüfen Mutlu akülerinde işim vardı bir sorayım dedim belki vardır diye sağolsunlar aynı gün getirttiler geliş fiyatından 9 taksit de yaptı sende en yakın akücüye bir uğra istersen lastik halen alabilmiş değilim benimde ihtiyacım var alına bilecek yerlerle ilgili açıklama sitede var istersen oraya bir bak

mutlu akü

Kardeşim,,
Herkes kendine göre,bütçesine göre akü almalı tabiki. Ben yıllarca mutlu akü kullandım,birkaç yıl öncesine kadar üretilen mutlu aküler çok kaliteli üretiliyordu,şimdikiler pek verimli görünmüyor,yine bir yıl kullanılır.
5 yıl önceki mutlu aküleri 2 yıl kullanırdım.Şimdi 2 yıl önce topin marka jel akü aldım,mutlunun iki misli fıyatına.Çok memun kaldım,5 yıl garantılı diyor ama 4 yıl kullansam yine karlı sayılırım. Kırıkkaleli kardeşim alabiliyorsan jel akü al,alma gücün yoksa mutlu akü alırsın,yoluna devam edersin.
Mutlu akü üreten fırma pahalı mutlu güçlü akü üretmiş,bayilere geldimi bilmiyorum. Hyırlısı olsun....

sağolun arkadaşlar,hepsinden iyisi jel aküymüş,araştırıyomda,ama daha alıp aracımıza takmadık,almışken jel alak bari.
ama 26-28 amperlik akülerin jeli yok deep ckcle özelliklisi varmış,bu jelle aynımı acaba.
jel aküler 40 amper ve yüksek amperden miş.yani 40 dan başlar.acaba 26-28 amper boyunda başka akü yokmu yüksek olan.aracın altındaki kutuya sığdırmam gerekde.
mutlu aküde bunun gibi aküler bulunmazki,adres ne?bakabilirmiyim arkadaşım.
saygılarmla.

aküler

Selamun aleyküm...
Kardeşim... Bocsh MARKA normal akü de koyabilirsın.Akü kutusunu ölçup sığacak olanı koyabilirsın. Yukarıya uzayan mödelleri akü bayılerinde var.İlçende yoksa yardımcı olayım,kargo dahil ücretini kapıda ödersin,böyle fırmalar var.
Jel akü olmuyorsa, kuru aküler var onlarda uzun ömurlu batarya.İnternette araştır görebilirsın,ölçulere bakabilirsın.Bende araaştırayım sana bilgi aktarayım.Sana kolay gelsin...

zimer için arka teker bulabildin mi kardeş bir türlü karar veremedim benim teker dolma bazı arkadaşlar iç dış lastik al dolma tekerinin jantına delik deldir olur diyorlar bu yöntemi deneyen oldumu yada bilgisi olan varmı acaba boşa masraf yapmayayım kar edeceğim derken zarar etmeyeyim . . .

iç dış alma zimerin servisi bura Zimer Medikal ve Organizasyon arabanın orjinalliğini bozma 2. uyarım zimerin jantları pilastiktir ön tekerleri koru tümseklere çıkıntılara hızlı vurma jant kırılır akünüde istanbuldaysan perpa dan al jelli olsun kesinlikle sıcağı sever şelli akü akünün içinde şarz olduğu halde üstüne şarj etsende bozulmaz birde zimere gitmeden tekerin fiyatını öğren şirketya engellileride sömürüyor www.zimerorganizasyon.com

yok teker almadımda,bu jantın üstüne teker takılmazmı,
neden havaalı şamperli.çabuk patlar ama .dolma iyi olmazmı.

Zimer akülü sandalye

leventsarıtaş;
kardeş doğru söylüyorsun da Zimer"i kaç aydır bekliyorum ellerinde orjinal lastik yok ve geleceği ile ilgilide hiç ümit vermiyorlar bu yüzden kendi başımızın çaresine kendimiz bakacağız her zaman ki gibi . . .

acaba bu zimere başka parçalardamı takılmaz,motor v.b.el arabası tekeri bile bu akülü araç tekerlerden sağlam,şşşşşşaşarım bu işe.fiyatıu sordunnu tekern kardeş,mesela jamirada 100 tl. komple jant şamler dış lastik ama uyarmı bilemem zaten motorun vidaya takılırç.. yeni mutlu akün kaç km yol yapar,kaç amperdi?şarj cihazn aynımı zimern verdiğimi,kaç saatte full doldurur kardeş anlatrmısın?

- Plastik alaşım jant'lı komple arka teker fiyatı 60TL + KDV + kargo
- Aluminyum jant'lı komple arka teker fiyatı 90TL + KDV + kargo
- Aluminyum alaşım jant'lı komple arka teker fiyatı 1200TL + KDV + kargo
Kardeş bulabildiğim en uygun fiyatlar bunlar benim tekerler dolgu ilk önce bir çift iç dış havalı lastik alacağım dolgu tekerimin jantına delik delerek havalıya çevirmeyi deneyeceğim olursa oldu olmazsa aldığım dış lastİklere uygun jant alacağım en mantıklı yolun bu olduğuna karar verdim sizce de mantıklı değil mi aküye gelince akünün özelliklerini bilmiyorum Mutlu akülerin de orjinali'nin aynısı diye taktılar günahları boyunlarına artık ama gayet memnunum ne kadar sürede doluyor derseniz onuda bilmiyorum akşam takıyorum sabaha kadar şerjda kalıyor sanırsam dört saatte doluyor tabii tahmin okula gidiyorum teneffüsler daha sonra dersaneye gidiyorum akşama kadarda dışarıdayım bitmiyor ancak ben yatarken tekrar takıyorum şarj aletim zimer den aldığım değiştirmedim şimdiye kadar . . .

akülerin ismi ne ve kaç amper?kaça aldın,anlat.4 saatte dolarsa iyi,full dolar.şarj cihazı 3.5 amper saatte dolar 4 saat 14 amperi doldurur,yani tamamı dolmaz acaba şarj cihazımı kalitesiz.birde jamirada şarj cihazı varmş,kaliteli der.saatte 6 amper akım gücü verirmş.4 saatte doldururmş,26 amperi.anlayamadımki fiyatı 180 tl. tekeri 60 tl ise iyi jantlamı beraber,plastik olması iyi olur,ağırlık yapmaz.iç dış şaamler patlaynca ne olacak,tamire gidene kadar ezilir kardeş.en iyisi dolma.bugün zimeri aradımda servis yokmuş.k.i.b.

ozcam71;

kardeş teknik detaylara kafanı çok yoruyorsun ben zaten o kadar sürede doluyor demedim aslında çok da ilgilenmiyorum işin o kısmı ile ben akşam takıyorum sabah dolu oluyor sadece sanırsam o kadar sürede doluyor dedim benim şarj cihazım aldığımda kendi orjinali geldiğinde bir arızası vardı mahallediki elektirikçiye götürdüm o zaman bir diyottan bahsetti o arızalı imiş ben daha güçlü bir diyot taktım sarj cihazın orjinalinden daha iyi sarj edecek demişti anlamam ama adamın dediği gibi çok güzel sarj ediyor kaç amper saatte kaç volt doldurur bilmem benim için önemli olan oğlumu yolda bırakmaması çok şükür şimdiye kadar öle bir şeyde olmadı

küçük arabalarda akü yükseltildikçe motorların yanma olasılığı oldugunu duydum...

eşiminki havalı 1 sefer patladı bisikletçiden arka iç şambreli 5 tl ye aldım interneten sipariş vermek istemiştim 40 tl demişlerdi

perpadaki aküleri tavsiye ediyorsun yani
ama hiç demiyorsun perpadaki akülerin çoğunun aylardır gümrükte bekldiğini ve fazla dayanmadığını...arkadaşlar jel aküdene şaşmayın
zimerin arka tekerleklerini delip havalı teker takanlar var...madem zimer in tekerleri havalı olmaz,o zamn dolma hiç olmaz dolma daha çok vurur.ben aküyüde tekeride nereden alacağınızyazardım ancak burada şirket adı yazmak yasak...haklılar tabi bu sitede reklamla aykta duruyor....

Sevgili eren sakın ölebişey yapmaya kalkmayasın:) yoksa aracın üzerindekinide bozarsın.

akülü ve manuel tek.snd.yelerde imalatta bulunan plastik alaşımlı mamüllerde delik açmak suretiyle havalı hale getirmek ,onun mukavemet ve taşıma sınırını değiştirmektedir...biz TÜRK MİLLET i olarak her işin kaçamak ve kolayını seçmek kadar haz aldığımız bir husus yoktur..
ustaya söylem de bulunacak olsan ,sanki yeni icat ediyor havasında ilk bulan o gibi bir tafra içiin de ,azarlar ..paranla dayak yemektir bunun adı..
birde sizde orjinalliğini bozmayın..çünkü bir araç konsept olarak imal ediliyor...bir değişim onun diğer parçalarına da hasar burakıyor...
ben de bunlarla uğraşıyorum..5 araçtan 3 araç yaptım .yollara buraktım.5 senedir ..tamir için arayan yok..çünkü aylık bakım yağ bakımı ..araç temizliği,,akülerin şarjı için TAMPON ŞARJ ,aküler..jeller pahalı olunca A tipi bakımsız kuru aküler...seçildiği taktirde..birde çokkk rampa ,yokuş zorlanarak çıkılmaz ise uzun dayanan akülere sahip olursunuz..birde akülerinizi bazen tam sıfırlayınız ki akü sarhoş şarj yapmasın...

Üst Alt