arkadaşlar 3 aydır sağ kulağımda su sesi gibi rüzgar sesi gibi ses var,şiddetlendiğinde çınlamaya dönüyor sol kulağımda zonklama şeklinde ağrılarım var.baş dönmelerim çok tanısı bile konulmadı 3 aydır. orta derece işitme kaybı oluştu doktora defalarca gittim geldim bi ilaç verilmeden gönderildim artık okadar dayanılmaz hal aldıki tekrar gittim kafa tomografisi çekilsin denildi 28 martta çektirdim sonuç bekliorum hala aynı şiddetli ağrılar sağ bacağımdada var onada mr çekildi sonuç bekliyorum dr. menüsküs olabilir denildi daha önce romatizma tanısı konulmuştu yine ilaçsız gönderildim.kilitlenme kramp oluyo engelli raporu için heyete girdim daha hala sonuç bekliorum maksadım satış yapmak değil belki birilerine faydam dokunur diye yazıyorum daha önce ayağım için aktardan aldığım zinde krem vardı evde biraz koca karı ilaçları gibi olucak ama valla en azından rahatladım arkadşlar tamamen kesti diyemem bi gün böyle yine 2 kulağımda çınlama moduna geçti ne uyku var ne iyileşme.bende evimde olan zinde kremi bitkisel ayrıca bi tutam aldım allahım dedim senin ya şafi isminle şifa bekliorum hastalığıma iyi gelsin dedim 7 tanede ayetel kürside okudum üfledim kulak arkası kulak önü içine filan sürmeyin sakın ense kısmı dua ederek masaj yaparak sürdüm boyun kısmınıda sarrdım bi çemberle bitanede ağrı kesici aldım evde olanlardan yattım sabah kalktım akşamki kadar aşırı derece çınlama bitmiş çok az su sesi var kalktım şükür ettim vallahi rabbime nebım dr ilacını vermio bende dualarla kendime çare arıyorum tamamen kesilmedi tabi zaten geçmez diolar ama azalttı bu yöntemim belki sizlere faydalı olur biliorumki ne berbattır şu kulak çınlaması ne uyku bırakır ne psikoloji ben böyle yaptım arkadaşalr tavsiye ediyorum başka tavsiyesi olan varsa paylaşalım sağ bacağımdaki sorun içinde huncalife temsilciliğine başlamıştım hala yapmaktayım sırf evime kattım olsun die numune aldım çok anlatıldı merak ettim bioaten at kestanesi bunu kullan iyi gelciek dediler e alayım ne kaybedirim kullanmadığımız ilaç mı kaldı sanki birz koyu bi jel kıvamı olduğu için ben kaloriferin üstünde biraz ısıttım ağrıyan diz kapağımın üstüne sürdüm yine sıcaklığını korusun die eşarpla sardım yine duamı ettim yine bi evde olan ağrı kesicilerden bi tane aldım sabaha kadar çıkarmadım kramp gibi ağrı azaldı ama bu benim ağrılarım tekrarlayan ağrılar tamamen geçmio nedeni araştırıo şuan en azından ben böyle kendi kendime bitkisel yollarla azaltıyorum sizlerle paylaşmak istedim