Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zıraat bankası dosya masrafının geri alınması..?

metehan222

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben bi kredi kullanmuştım bunun dosya masrafını geri almak için tüketici heyet mahkemesine dava açtım ve davayı kazandım bana bi ödeme kağırdı geldi 15 gün içinde ödenecek diye ama 9 ay oldu halen daha yatan yok. Geçen gün gittim bankaya konuştum bana gelen kağırtın bir örneğini merkeze mail attı anlamıyorum yani o kağırt geldikten sonra 15 gün içinde ödeniyor ama 9 ay oldu halen daha ödenmedi bankadaki personelde bir bilgi vermiyo başına böyle bir olay gelen varmı ne yapmalıyım yani zıraat bankasının bu işiyle uğraşan bir telefon numarası varmı veya ne yapmalıyım

Bankacılık denetleme ve düzenleme kuruluna şikayet et. [FONT=arial]www.[/FONT]bddk.org.tr bu adresten gerçek kişiler için şikayet başvurusu yapabilirsin. Ayrıca hakem heyetinin kararınıda scannerdan geçirip başvuruna ekle. Ayrıca ödenmesi gereken para 9 Ay ödenmediği içinde paranın yasal faizi için bankayı mahkemeye verebilirsin Avukat ve diğer masrafların bankadan tahsil edilecektir.

bddk ya dosya masrafı için şikayette bulunulmuyor başka ne yapablirim

Üst Alt