Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat bankası engelli çalışanın özlük hakları ve çalışma koşulları nasıldır?

engelsiz_hayal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ziraat bankasından teklif aldım acaba engelli kadrosunda çalışan varmı? ücreti nedir İstanbul ve Taşra bölgeleri için ayrı ayrı maaşları belirtebilirmi?

Yıllar önce açtığı sınava girmiştim 100 soruda 60 yapan mülakata çağrılacak diye bir şart koşmuştu.67 yaptım çağırmadılar:D

Hani insan mülakata çağırır orda abuk sabuk bir soru sorar eler yine eyvallah ama bu kadarına pes.

Banko asistanı olarak mı servis görevlisi olarak mı başlıyoruz?Madem böyle bir imkan verilmiş değerlendirmek lazım.

Maaş sormuşsunuz banko asistanları fazla para almaz ama yükselme şansları sayesinde ilerleyen yıllarda artıyor.En alt tabakada banko asistanlarıdır bankacılıkta.Lise mezunları bu ünvanla başlıyor diye biliyorum.

engelsiz_hayal teşekkürler

bursadaki işkura oyle bir haber gelmemiş sanırım sizinki münferit,bi engelliye ihtiyac varmıs çağırmıslar sanırım

Üst Alt