Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat Bankası engellilere düşük faizli tüketici kredisi veriyormuş..?

hasko

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar tc.zıraat bankası engellılere düşük faızle iş yapan engellı arkadaşlara 60 ay vadelı kredı varmektedır.acaba dığer serbest kişilere veya emeklı maaşı alan engellılere verıyorlermı alan varise bılgı versın verılmıyor ise bızede verılmesını talep edelım yarın bakarsın bızede lazım olur ne dersınız.

hasko

Engellilere özel bir kredi yok, varsa da ben bilmiyorum. Klasik şekilde gelirine bakar, hesabını yapar, işine geliyorsa verir krediyi.

Hiç bir banka engelli olduğumuz için düşük faiz oranlı kredi vermez . Ödeme sıkıntısı olduğunda da bakmaz engelli mi bu kişi diye . Malül emekli kişilerin bankaya yatan emekli maaşlarına göre kredi verip maaşlarından düşme imkanları var.

İlgili kurumlarda engelli müşteriler için yerde yol gösteren çıkıntılar, gişede yüksek ses veren hoparlör, kapıda tekerlekli sandalye rampası ve güvenliği çağırma zili haricinde engellilere sağlanan hiçbir pozitif ayrımcılık olduğunu bende sanmıyorum.

Eğer öyle olsaydı bir anda engelli mütaahhitler, iş adamları o kadar çoğalırdı ki bu da kurum için karı az kredi olması sebebiyle istenmeyen bir durum olurdu. Tam tersi yani şu an uygulanmakta olan vatandaşın karı az olacak olan kredi tipinde de vatandaşın ve engellilerin istenmeyen bir durumu oluşmuş oluyor ancak her kurum kendi karını düşündüğünden bu tip düşük faizli kredi haberleri engelliler için dense inanmams suriyeliler için dense inanırım...

84% engelı olduğunuzu beyan ettınız. engellı maaş alıyorsanız.halk bankası zıraat bankası gıbı özel bankalarda vermektedır.sanırım maaşını zıraat bankasından almaktaysan nufus cüzdanı ile bırlıkte şahsen baş vurmalısın.%19 faızle verır kredını

Bakıcı ve benim maaşım iptal olmaz değil mi herhangi bir sorun çıkmaz yani?

Biz sorduk ziraatta faizsiz kredi yok engelluye dogru oldugundan emin msnz

Hiçbir banka engelliye faizsiz kredi vermiyor. Öyle birşey Yok. Gelire bakar puanına bakar verir

İşin içinde banka sektörü oldu mu inanasım gelmedi. İnsanın ciğerine kadar sökerler.

Taz o eskidendi Fatihcim. Şimdi maaşın 4 te 1 ine el koyuyor başka birşey yapamıyor. Haciz gelse çift eşya varsa birini alabiliyor. Allaha şükür eskisi gibi değil.

Üst Alt