Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat bankası ''Engelsiz Destek Paketi'' adı altında kredi imkanı sunuyormuş

Konular
152
Reaksiyonlar
1
engelli_destek.jpg

# #
Engelsiz Destek Paketi

Ziraat’ten Engelleri Kaldıran Paket

Genel Bilgiler

Engelli vatandaşlarımızın ticari faaliyetlerini destekleyerek ülke ekonomisine daha fazla katılımının sağlanması ve finansal ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla uygun faizli masrafsız kredileri, bankacılık ürünlerinde özel indirimleri, Bireysel Emeklilik Sistemi ve Sigorta çözümlerine kadar ihtiyaç duyabileceğiniz avantajlı bankacılık ürünlerini içeren “Engelsiz Destek Paketi”ni sunuyoruz.
Engelli bireylere iş imkanı sunan firmalar, bu paketten sizler de yararlanabilirsiniz!
Bankamız, internet bankacılığına sahip olan ve en az 2 adet otomatik ödeme talimatı veren engelli bireylerin ortak olduğu firmalar ile engelli birey istihdam eden firmalara özel Engelsiz Destek Paketi* kapsamında;

• 60 aya varan vadelerde, uygun faizli krediler
  • Bankacılık işlemlerinde özel indirimler
  • Kendiniz, eşiniz ve 18 yaş üzerindeki çocuklarınızın da dahil olabileceği birbirinden özel Bireysel Emeklilik Planı teklifleri
  • Ziraat Sigorta güvencesi ile sektörel riskler gözetilerek teminatlandırılmış avantajlı Sigorta Hizmeti gibi pek çok Ziraat Finans Grubu ayrıcalık ve avantajlarından faydalanabilirsiniz.

(*) Engelsiz Destek Paketi’nden yararlanma koşulları ve paket hakkında ayrıntılı bilgi almak için size en yakın Şubemizle irtibata geçebilirsiniz.​​​​​

Engelsiz Destek Paketi | Ziraat Bankası

faiz oranı neden belirtmemişler acaba:confused:

bu nedır kredımı verıyo yoksa fırma olmasımı lazım

devran29

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını, bugün ziraat bankasına gittim; böyle bi kredimiz mevcut değil dedi

duyuru amaçlı paylaştım arkadaşlar. ne kadar doğrudur bilemyorum. ama bankanın kendi sitesinde bu duyuru mevcut.

Üst Alt