Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat Bankası kefilsiz kredi vermiyor!?

gonkalay47

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler herkese selamlar benim 13 yıldır düzenli şekilde maaşim zirrat bankasına yatmakta kredi kartı borcum yok aynı bankanın kartı bende geçen gün atm den kredi başvurusu yaptım ön başvuru olumlu sonuçlandı istdeğim tutar 5000 tl şu beye gelin gittim anlattım oradal-ki personel bana kendine kefil bul kredi onaylalım dedi bu nasıl iş dedim kefilsiz olur dedim yok olmaz dedi yolladı beni şimdi bu kredi çekme nasıldır yada ne kadara kadar kefilsiz kredi çekebiliyoruz bilgi verilirse öğreniriz ..

yeri burası değil sanırım admin konuyu taşırsa memnun olurum şimdi den tşk ederim...

gonkalay47 Bankadan bankaya prosedür değişebilir. İlgili bankanın müşteri hizmetlerini arayın, eğer ki müşteri hizmetleri de banka personelinin söylediklerini teyit ediyorsa yapacak bir şey yok. Hayır, kefile gerek yok derse müşteri hizmetleri. o zaman da gittiğin bankanın müdürüne çıkıp durumu anlat, belki işe yarar.

paralari demiroren kullancak:p secim zamani simdi reklam gerek
sende o kadarcik bi para ugruna bi kefil bulamadinmi

zirrat bankasına mail attım durumu bildirdim oda aynı şubenin aynı bayan personeli aradı beni ve dedi kredi istiyorsan kefil bul gel ben dedim kefile ihtiyacim yok maaşımın on katına kadar alabilirim dedim ama kefilsiz olmaz dedi kapattı..

gonkalay47 Bankalar özel kuruluşlardır, kefil şart diyorlarsa hukuki olarak haksız olmazlar.

Adı sanı duyulmayan bankalara gidin, İNG bank, KuveytTürk gibi. Şansınızı bu bankalarda deneyim, belki olumlu bir sonuç alırsınız.

Yardim parsina el koyur artik zirrat banksi haberiniz olsun bakici aln ve sayire sosyal yardimi ordan aln gitti

kardeş ziraat bankası şubeden şubeye çok degişiyor,aynı şeyler banada oldu,memurum maaşımda güzel,maaş aldıgım bankaya gittim,bana sana kredi veremeyiz konut kredin var dediler,çok ugraştım alamadım,aradan bir ay filan geçti ulusta geziyordum,tesadüfen ziraat bankası şubesinde işim vardı,işimi hallettim tam gidecekken bankacı kadın kredi istermisiniz dedi? ben istiyorum ama bana çıkmıyor dedim,kadın bilgilerimi aldı sisteme baktı,size 60.000 bin tl ye kadar verebiliriz dedi,valla şok oldum;);) 20 bin lazımdı bana,hemen kabul ettim,yarım saat bile sürmedi hemen parayı çektim,bence başka şubelere bak,olmadı git denizbanktan al,denizbank sicilin temizse belge bile istemiyor,anında veriyor..

Üst Alt