Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat bankası KPSS şartını kaldırdı!

ticet77

Aktif Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ziraat bankası kpss şartını kaldırmış kamu kurumu dikkatinizi çekerim iyi mi kötümü yapmış tartışmaya açık ama kpss yi kaldıracağına biraz engelli kadrosu açsa daha mantıklı olurdu yorumlarınızı bekliyorum

Kadro açıp alım yapıyor mu ki kaldırmış kpss şartını

Güzel bir haber hayırlı olsun. Engelli kadrosu hakkında bir bilgi yer almamakta. İlgili Bankayla irtibata geçerek engelli personel alımları hakkında bilgi alınmalı.

Valla bütün bankalar yeni şube açıcak diye biliyorum.bi sürü kişiye istihdam

Bence iyi olmamış, adamı olan girecek yine işe.

Bence sadece sınavla olmalı, mülakatıda kaldırmalılar.

aynen münir arkadaşıma katılıyorum %100 torpil işleyecek kpss şartı biraz olsun engelliyordu şimdi aleni olacak artı sınav şubelerde yapılacakmış engelli kadrosu için bankayı aramaya gerek yok almadığını biliyoruz hatta bi haberde 1.000.000 tl ceza vermeyi göze alıp engelli almadığını yazıyordu

en iyisinin boynu altında kalsın ..
hepsi cıkarcı sadece kanun yasası icin ceza almamak icin bir kac ay calıstırıp isi bitene kadar

evet kaç şirket biliyorum işe alıp 3 ay sonra çıkarıyor sözleşmedede yazıyor ama garibim işsizde gık etmeden imzalıyor yakında kpss de kalkar artık şimdiden torpil bulmak lazım

yaf arkadaşlar torpil olacak olduktan sonra kpss şartı olsa ne olmasa ne torpil varsa zaten hertürlü gireceklerdir bide şudurum var torpil bulupta yapan arkadaşlarada aslında kızmamak lazım nedenine gelince biz bulsak acaba heryönüyle denemezmiydik torpil şansını bence denerdik açıkçası bu şimdi belgide prim yapmak isteyen arkadaşlar çıkacak yok şöle yok böle diye ama lütfen gerçekçi olalım açık olalım

Üst Alt