Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ziraat bankası kpss şartını kaldırmış kamu kurumu dikkatinizi çekerim iyi mi kötümü yapmış tartışmaya açık ama kpss yi kaldıracağına biraz engelli kadrosu açsa daha mantıklı olurdu yorumlarınızı bekliyorum
Güzel bir haber hayırlı olsun. Engelli kadrosu hakkında bir bilgi yer almamakta. İlgili Bankayla irtibata geçerek engelli personel alımları hakkında bilgi alınmalı.
aynen münir arkadaşıma katılıyorum %100 torpil işleyecek kpss şartı biraz olsun engelliyordu şimdi aleni olacak artı sınav şubelerde yapılacakmış engelli kadrosu için bankayı aramaya gerek yok almadığını biliyoruz hatta bi haberde 1.000.000 tl ceza vermeyi göze alıp engelli almadığını yazıyordu
evet kaç şirket biliyorum işe alıp 3 ay sonra çıkarıyor sözleşmedede yazıyor ama garibim işsizde gık etmeden imzalıyor yakında kpss de kalkar artık şimdiden torpil bulmak lazım
yaf arkadaşlar torpil olacak olduktan sonra kpss şartı olsa ne olmasa ne torpil varsa zaten hertürlü gireceklerdir bide şudurum var torpil bulupta yapan arkadaşlarada aslında kızmamak lazım nedenine gelince biz bulsak acaba heryönüyle denemezmiydik torpil şansını bence denerdik açıkçası bu şimdi belgide prim yapmak isteyen arkadaşlar çıkacak yok şöle yok böle diye ama lütfen gerçekçi olalım açık olalım