Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat bankası personelinden şikayetçi olmak istiyorum..?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
merhaba arkdaşlar yardımcı olun bana lütfen!

bugün ve her iki ayda bir medikal malzxeme ödemesi almak için ziraat bankasına gidiyorum.
personelden sadece 2 si gelen müşterilere bakıyor. öyle bir sıra da yok gelen sıraya giriyor, çıkıyor hiç be-kleme olmuyodu. yoğunluk yoktu yani.

ama zannediyorum bir akrabası yada arkdaşına hesap falan açıyo işte bankamatik kartı falan istiyor , işte konuşuyorda konuşuyor onla bir yanda da önünde ki bilgisayarla işte arkdaşının bilgilerini giriyor,geyik yapıyor kakara kukara falan...
bende bekliyorum he şimdi bitti bitecek bekle beklee yoruldum ayakta kalmaktan sağlığım el vermedi beklemeye. baktım sıra gelmeyecek diğerine geçtim sıradaki adamın işini gördü benim kini yaptı. hala dengesiz geri zekalı personel kakara kukaralarda ukalalık almış gitmiş:mad:
ben bu kişiyi en yetkili makama şikayet etmek istiyorum arkdaşlar yardımcı olurmusunuz??

Bacıbey;

abla personele ağzımı açaıp ta tek kelime etmedim. etseydim zaten ağzımdan dökülürdü gerizekalı,ukala,vs.. sabır ettim ama şimdi yinede o memurun davranışlarını şikayet etmek istiyorum ben..

şikayetimi gereken yere yazdım arkdaşlar yardımcı olduğunuz çok tşklr..

O sırada keşke Bankanın müdürüne çıksaydın canlı gösterseydiniz olayı daha iyi olurdu.

aydır raporluydum yeni öğrendim yeni yasa çıkmış iş göremezlik ücretleri ziraat bankasına adına yatacak denildi.İzin alıp boşu boşuna gitmeyim telefon edeyim yatmış derse gideyim Ankara Kızılay şubelerine ulaşamadım Ankara Sincan şubesini aradım bi bayan çıktı köpek gibi bakamayız gel buraya sor dedi karşısında olsam yemin ederim suratına yumruğu yerdi bayan demezdim.Başka sincan şubeyi aradım iyi günler kolay gelsin maaşım yatmışmı onu öğrenecektim izin almam sıkıntı dedim arkadaşa bağlayım dedi bi bayan çıktı T.C numarasını istedi verdim yatmamış dedi kibarca tşk ettim iyi günler diledi birde.

Ben akşama kadar şu telefonun başında okadar hakaret okadar küfür işitiyorum haksız yere dinliyorum mecburen illa bu kadın gibimi yapayım bende neyse benimde başımdan böyle bir olay geçti dün paylaşmak istedim :)

sırtını devlete dayayıp maaşlarını vergilerimizle alan kişiler onlar ,vatandaşa çemkirme hakları yok ,bunu biz demeden kendileri düşünse iyi olur ,geçip karşılarına demek vardı ama ,neyse , efendilik bizde kalsın ...

arkdaşlar kimseye bişey yapmak istemiyorum ama insanı çileden çıkarıyolar.:confused: inanın o anda ALLAH günah yazmayacak alacan boynunu bölelerinin. o derce sinirlendim yaw

hah aferin gerçekden adam öldürmeye deger demi:confused:vur dedik öldürdün arkadaş ,insan hayatı o kadar basitmi yav , alllaha havale et bak nasıl alır allah intikamını katil olmaya degermi :confused:

şem_i ; Sen anamassın adam çileden çıktım diyor insanın gözü dönünce var yaaa insan hayatı okadar kolay kiiiii ama tabi daha sonrada[SIZE=3] la [/SIZE]ben naptım diyon :D

işte bende ondan diyorum öfke gelir akıl gidermiş ,öfke anında insan kendisi olmuyor içerde nefis var şeytan var kötülügü emr eder insana nefis,ve savaşta bile haksız yere kimseyi öldüremeyiz , insan öldürmek en büyük günahlardan bir tanesidir , ben kızmıyormuyum peki :confused:diyeceksiniz elbette kızıyorum ,orda vaktini lak lak ederek harcayacak vatandaşa hizmet vermeyecek , o aldıgı maaş haram olur , aynen başkasının malını çalmışcasına ,ve haramda hayır etmez , PEYGAMBER EFENDİMİZ . S.A.V. EL HARAMU NARUN buyurmuş yani haram nardır ateştir , eninde sonunda onu yakar ,ben böylelerini şahsen allaha havale etmeyi tercih ediyorum , adalatin sahibi allah ,ELADL ÇOOOKKK ÇOOOKK ADALETLİ demek adaletini mutlak uygular ben kaç kere şahit oldum ve inanın o insana acırsınız bile ...

işte bende ondan diyorum öfke gelir akıl gidermiş ,öfke anında insan kendisi olmuyor içerde nefis var şeytan var kötülügü emr eder insana nefis,ve savaşta bile haksız yere kimseyi öldüremeyiz , insan öldürmek en büyük günahlardan bir tanesidir
semi çok haklısın..

bana hak verdigin çok teşekkür ederim kardeşim ,peygamber efendimize sormuş ashabtan bir tanesi,

YA RESÜLALLAH,imanımızı nasıl kurtaralım diye ,

buyuruyorki , latagzeb ,latagzeb ilatagzeb ,öfkelenme , öfkelenme , öfkelenme ,öfkelendik ne yapalım , o zaman öfkenizi yutun ,demiş...

öfkeyle kalkan zararla otutur ...

öfkenin başı tatlı sonu acıdır...

herkese merhabalar. Öncelikle kaderimse çekerim nıcklı arkadasa cevap vermek ıstıyorum. Şunu kabul etmek gerekirki millet olarak bankacılık ve finans sektörünün işleyişinde anlamıyoruz. bu sorunlarda bu yuzden ortaya cıkıyor. Bankada işlem yaptırmak için önce sıra almanız gerekmekte peki niye cunku bu sıra sadece musterılerı sıraya sokmaya yaramıyor. gunde kac kısı sıra almıs ne kadar beklemıs hangı gıse ne kadar cagrı yapmıs hepsı hesaplanıyor ve calısanlar bu sekılde degerlendırılıyor. burda ne eksık bılıyormusunuz malesef engellıye oncelıklı sıra vermıyor sıstem buda personelın hatası degıldır. pekı personel ne yapıyor kendı oncelıgını ınsıyatıfıyle verıyor ıslem yapılıyor. Suistimalde olmuyor değil bu konuda. çogu zaman arkadan bagrıs cagrıs neresı engellı nıye almıyosun sırayla falan filan. yanı senın yapman gereken orda personele durumunu ızah etmektı, etseydın eger kımse senı bekletmezdı bır ıkıncı husus ayakta durmak zorundada degılsın dıyosun sube bos ozaman oturcak yerde var oturabılırdın. Guvenlık yada personel sen oturuken ımzanı alır paranı verırdı bunlar bızım yapmadıgımız işler değil .

Bir diğer arakdas demişki ben telefonda bilgi alamadım. Şimdi senin formlara yorum yapacak kadar pc bilgin var internet bankacılıgı kullanmıyosun subeyı arıyosun sen gıbı subeyı 500 kısı arasa durum ne olur tahmın edebılıyormusun kı arıyorda ve subelerde sadece telefona bakan personel yok herkesın bır ısı var. ayrıca bankacılık kanunu var bu ulkede telefon bankacılıgın yoksa eger telde de bılgı vermek yasak ve suctur.

bir diğer arkadas demıs devlete dayamıslar sırtlarını onun vergısıyle maaş alıyorlarmıs . Ziraat Bankası bir anonim şirkettir ve sermayesi devletindir. çalısanlar memur statusunde değil sözleşmeli işcidir. Maaşlarda aman aman değildir ve bu ınsanlarda gelır vergısıne tabidir senın gıbı vergı verır yanı. Bankada Heryıl edilen kar hazıneye aktarılır. ve son 10 yıldırda az uz kar etmemıstır banka. sonuc olarak sen maaşını ZB nin ettiği karla alabılıyo olabılırsın.

Son olarak Bankacılık ve Finans sektörü kimse kusura bakmasın kolay sektör değilidr hatta 21. yuzyılın en acımasız sektörüdür. Herseyı dört dörtlük yapmasınız bile bir gün gegelir babanızın mırasını reddi miras yapmak zorunda kalırsnız. Burdan alınan riski anlayabilirsiniz.

amacım kımseyı uzup kırmak değil. İnsanla uğraşmak zordur İnsanın parasıyla uğraşmak daha zordur. Saygılarımla

Bu tür olaylarala bende karşılaşıyorum insanların eğitimsizliğinden geciyor.Müşteriler bilmediği durumları banka personeline soruyor personelde güler yüzlü olacağım diye müşteriye dert anlatmaya çalışıyor.Bankalarda bu tür durumlar için bireysel masa kurulsa sonra banka işlem memuruna havale etse bu tür beklemeler olmaz.Ben sırf bu yüzden hesabımı kapattım.Mevzu adam hem sıramı kapıyor hemde gereksiz lak lak yapıyor bayanla.'''Para ile imanın kimde olacağı belli olmaz ''' demiş atalarımız.

Üst Alt