Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat bankası sonda ve bez ödemesinde kesinti yapacakmış!?

selmanur

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
dün medikalci aradı ve tak sonda ve bez için,yatırılan ücretten kesinti yapılacağını söyledi.banka ona öyle demiş.oda bizi aradı böyle bir şey nasıl olabilir?bu konuda fikriniz varmı?acil cevap bekliyoruz..

Bülent bey,sonda ve bez ödemesinde hiç kesinti olduğunu duydunuzmu?bu aşamada ne yapabiliriz?teşekkürler..

Hayır, hiç duymadım. Bu kesintinin yapılacağından emin miyiz?

banka memuru medikalciye öyle bir söylemde bulunmuş,bankaya mail attık cevap bekliyoruz.

öncedein tc kimlik numarası üzerinden medikalci vekalet ile alabiliyordu.yılbaşından sonra hesap açmak gerekiyormuş.medikalciye vekalet olayı kalkıyormuş.ve hesap açma zorunluluğu geliyormuş.şimdilik öğrendiğimiz bu.medikalci de tedirgin,çünkü herkes zamanında parasını getirip kendisine öder mi ödemez mi derdinde,birde kimse kalkıp ta hesabının vekaletini medikalciye vermez..bekleyelim görelim...

vekaletle malzeme tedarik eden bir medikalci olarak

konu çok büyük sıkıntıya soktu bizi sadece biz ücretsiz vekaletle malzeme tedarik eden firmalar diil, malzemesini kendisi tedarik eden vadaşta çok büyük sıkıntı yaşıyacak gibi gözüküyor. 17.12.2013 tarihinden itibaren ziraat bankası tc numarasına yatan paraları o tc numarasına karşılık hesabı olan vatandaşın direk hesabına geçiriyor. çoğu vatandaş hesabından dahi haberi yok. bunun yanında birde bu hesaplardan toplamda 80 tl ye yakın hesap işletim ücreti kesmekte. başıma geldi :( ve ayriyetten sistem sadece ayın 8 ile 16 sı arasında açık olacakmış. yani bugun kapanacak ve 8 şubata kadarda kapalı kalacak. anlıyacağınız malzemeyi alıp parasını ödediğimiz ürünün 1 ay ödeme süresi vardı üzerine 1 ayda ziraat bankası ykoydu alın size 2 ayda geri alma. tam bir aydır geceleri uyuyamıyorum.

Dün öğrendim. TC kimlik numarasına yatan paralar ziraat bankasında hesabı olanların hesabına yatıyor. Kullanmadığınız bir hesabınız varsa hesap işletim ücreti karşılığında 3 ayda 20 tl olmak kaydıyla yıllık 80 TL kesiliyor. Hesabı olamayanlar bankamatik almaları gerektiği ve ayrıca her ayın 8 i ile 18 arası çekilebilecekmiş paralar diğer günler maaş günleri olduğu için böyle karar almışlar. Dikkatli olun bu konuda. hesap açma zorunluluğu şu anda yok ama bilgilendirme bu şekilde. Ben anneme ve eşime TC kimlik numarama yatan paraları çekme vekaleti verdim dolayısıyla bu yolla alıp medikalciye yolluyordum. Dün annem Acıbadem şubesine gitti para yok dendi. Sonra akabinde başka şubede para var dendi. Bu şerefsizler işi yokuşa sürüp hesap açma zorunluluğuna tabi olmamızı istiyor gibiler. Yılda 80 tl de bankanın cebine. Bu resmen dolaylı yoldan devletin insanları sömürmesi. Herkesin kendine ait bir banka hesabı vardır. Bir dilekçeye kayıt altına alıp o hesaba yatırslar olmaz sanki. Acele etmeyin bir genelge vrsa resmi onu görelim eline geçen burada yayınlasın.Sırtımıza bindikçe biniyorlar sonra dinden adaletten söz ederler..

Üst Alt