Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat Bankasında çalışan memurların görevleri ve özlük hakları nelerdir?

orcunnn

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
ziraat bankasının ayrı bir vakfı var sgk yerine bugun beni aradılar erken emeklilik için yeniden sağlık raporu istediler benden 2 hafta oluyır işe başlayalı ozaman sağlık raporumu vermiştim zaten işe alım için fakat dedilerki bunun içn ayrı rapor alacaksın dediler hem vergiden muaf hemde emeklilik işlemleri için de dediler hastaneye bu konu hakkında blgisi olan varmı...

Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

zaten benim sağlık raporumun arkasında hepsi yazıyor bu ziraatın vakfı neden öyle dedi anlamıyorum sağlık raporumun arkasında vergi indirimnden yararlanması yazıyor EVET yazıyor 2 gün önce deftarlıga gttım vergi indiriminden yararlanmak için evraklarımı kabul ettiler 1.5 ay sonra çalıştığın kuruma sonucun gelir dediler eğer o sonuç olumlu olursa deftardarlıkdan gelen belgelri birde vakıfa gönderecem bakalım vergi indiriminden yararlanırsam herhalde erken emekllilik için de vakıf kendi sistemine kaydını yapar diye düşünüyorum gelir vergisinin 31. maddesinden yararlanıyormusuz arkadaslar varmı özürlü olup ziraatte çalışan beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Üst Alt