Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat bankasından hesap işletim ücreti kesiliyor mu?

mevt88

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ziraat bankasından evde bakım aylığı alıyorum.bu ay 15 lira eksik aldım.hesap özetimi çıkarttığımda gördümki 15 tl hesap işletim ücreti kesilmiş.bankanın bu kesmiş olduğu para yasalmıdır. bu parayı kestirmemek için yapılabilecek bir işlem varmıdır? teşekkürler saygılarımla...

hesap işletim ücretini itiraz etmezsen bunlara belli olmuyor 6 ayda bir hesap işletim ücreti keserler ama dilekçe ile itiraz et bakım aylığı aldığını yaz kabul etmezlerse kaç adet olduğunu bilmiyorum ama sanrıım 2 adet otomatik fatura talimatı verirsen kesmiyorlar.. bendende 2004 yılında iş bankası kesmişti şubeye dilekçe verdim 10 gün geçti daha sonra genel müdürlüğe sert bir dilekçe yazıp hem şubeyi şikayet ettim 24 saat sonra parayı iade ettiler şikayetten sonra bugüne kadar bir daha kesinti yapmadılar..

Evde bakim hizmeti verdiginiz icin tarafiniza odenen ucret hicbir sekilde hangi ad altinda olursa olsun kesinti yapilamaz ayrica icra takibi nedeniyle tamamina veya bir bolumune haciz uygulanamazHesabinizdan kesinti yapilir ise bagli bulundugunuz Aile ve Sosyal Politikalar il mudurlugune giderek bu hesabin evde bakim ucreti odenmesinde kullanildigina dair bir yazi alip bu yaziyi maas aldiginiz banka subesine verin bir daha hesabinizdan kesinti yapilmayacaktir

Yuhhh artık yardım parasından da hesap işletim ücretimi kesilir mi? yahu.

Üst Alt