Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ziraat Bankasının kredi kartı borçlularına vereceği kredinin alma şartları nedir?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Bizim 2.500 tl li kredi kartı borcumuz vardı. Ödemeyince 50.000 TL olmuş. Evimiz 1 ay sonra bu borç yüzünden satılğa çıkacak. Ziraat bankasının kredi kartı borçlularını tanıyacağı bu kredi fırsatı ile borcumuzu kapatıp evimizin satışını durdurmak istiyoruz. Peki biz bu yasa geldiğinde anaparayı mı ödeyeceğiz yoksa 50.000 tl yi mi ödeyeceğiz. Babam emekli, ben %46 oranla engelli aylığı alıyorum abim için evde bakım aylığı alıyoruz. Sizce ne yapmamızı öneriyorunuz. Evimizden çıkarılmak istemiyoruz. Teşekkür ederim. İyi günler iyi forumlar dilerim.

Loris mrb
geçmiş olsun:
Ziraat bankasının yapmış olduğu kampanya icralık olmayan borçlular için geçerli olup yasal takipteki müşteriler yararlanamaktadır
Ziraat Bankası detayları duyurdu. Kredi kartı borç yapılandırmasında faiz, 24 aya kadar aylık yüzde 1,10 ve 60 aya kadar aylık yüzde 1,20 olacak.

şuan bu yapılandırmadan yaralana bilirmiyiz

serka335 eğer yasal takipte değilseniz ziraat bankasına
Başvuruda buluna bilirsiniz tüm banka borçlarını kapatıp tek çatı altında toplaya bilirsiniz..

allaha şükür icralık bir durumum yok kardeşim ama borçlarım çok ve parça parça kredi de va kartta var bu borçları yapılandırdım bayagı bi zorluk çekiyorum ödeme ama bi şekilde ödüyorum çok şükür şimdi bunları yapılandırırken bir sürü faiz koydular şimdi bunu yapatımda buda faiz koyacak sence nasıl bir yol izlemeliyim

Üst Alt