Çocuk felcinin ( polio sekeli ) bıraktığı arızayı sol kolumu kullanamamak, sağ bacakta güçsüzlük olarak kabullenerek yaşıyordum. Sağlam olan sağ kolumla zorlanarak da olsa günlük işlerimi yapabiliyordum. Tek kolla yaşamını sürdürmeye çalışan arkadaşlar çekilen zorlukları bilir... Zordur, hem de çok zor... Ama yaşanmalıdır bu hayat... Hayata karşı tek kolunuzu yumruk yaparsınız... Amaaa yıllardır her türlü işin ağırlığını yüklemek zorunda kaldığım sağlam kol alarm vermeye başladı son yıllarda . Ağrılar, güçsüzlük, seğirmeler iyice artmaya başladı. Çok zorlanıyorum , evim , eşim ,sürdürmek zorunda olduğum bir hayatım var. Koluma tatil yaptırmam mümkün değil ! Akülü tekerlekli sandalye yapımcıları , akülü kol neden yapmazlar ki. Belki beni de rahatlatırdı !!.
Sıkıntılarıma çare arayışındayım. Aynı sorunları yaşayan arkadaşlarım varsa lütfen kendilerini yormamaya çalışsınlar.
Hiç bir şey sağlığınızdan önemli olmasın. Çocuk felcinin kalıcı hasarları maalesef yıllar sonra da ortaya çıkıyor. Tam da yorgun yıllarınızda...
Sıkıntılarıma çare arayışındayım. Aynı sorunları yaşayan arkadaşlarım varsa lütfen kendilerini yormamaya çalışsınlar.
Hiç bir şey sağlığınızdan önemli olmasın. Çocuk felcinin kalıcı hasarları maalesef yıllar sonra da ortaya çıkıyor. Tam da yorgun yıllarınızda...