Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zorluklarla mücadele psikolojik yorgunluk!

Konular
48
Reaksiyonlar
205
Zonguldak lıyım babam Egm den emekli 2011 de vefat etti. Hayalim polis özel harekat olmaktı. (Fetö kendi elamanlarını soktu bizim gibiler dışarıda kaldı.) babam ben küçükken rahatsızlandı işten atıldı. Çocuk yaşta ilkokul önlüğü ile çalışmaya başladım. Mutsuzdum.babam yıllar sonra mahkemeyi kazandı görevine geri döndü ve emekli oldu. Bu süreçte çok yıprandık. Emekli olduktan bir kaç sene sonra 48 yaşında 2011 de vefat etti. Üni okurken sözleşmeli er oldum. Sözleşmeli erlik çok saçma bir sistem yapanlar bilir. Fetö olaylarını gördük. Saçma sapan insanların egosunuda gördük. Gelecek vaad eden bir iş değildi. Mülkiyet, Koruma ve Güvenlik bölümünden mezun oldum. Milli sporcu Temel ÇAKIROĞLU dan üni de eğitim aldım yakın Savunma ve vip koruma üzerine. Cv güzeldi. Silahlı kimlik kartı çıkardım. Güvenlik işlerinde çalışmaya başladım. Annem söz. Er liği bıraktım diye değişik davranıyordu beni çok üzdü. Daha sonra kendim yaşamaya başladım. Şizofreni atak geçirdim kapalı psikiyatri yatırıldım toplamda 3 kez.
1.Okuduğum üni boşa gitti.
2.silahlı kimlik kartımı valilik geri aldı.
3.şizofreni teşisi aldım heryerde önüme çıkıyor.
4.özel ve devlet işine girmek zorlaştı.
5.markette kasiyer bile olamıyorum şizofren engelli olduğum için.
6.devletten 3 bin civarı engelli aylığı alıyorum.
7.ekpss atamam iğneyi aksattığımdan iptal olabilir.
8.neye tutunsam hepsi gitti. Vasıfsız bir adam oldum.

işte aşık veysel in dediği gibi dertsiz baş yarasız ağaç olmaz demiş herkesin bir derdi sıkıntısı var ne yapacan işte bene 1,5 senedir işsizim çalmadığım kapı gitmediğim yer kalmadı. uğraşıyoruz ama boşa kürek çekiyoruz gibime geliyor...

Büyük adamların imtihanlarıda büyük olur. Hakkında hayırlı olan budur demekki. Yinede gayret etmeli. Herşey gönlüne göre olsun.

@Şamil676767, Umarım bunlar seni daha güçlü kılar. Ümit ederim buraya bunları yazman içini dökmen seni rahatlatmıştır. Bir gün ben de bunu yapıcam..

Bende de silahlı var ama karşıma sürekli silahsız projeler çıkıyordu. Banka torpilleydi ve infaz koruma da kpss de hala deniyordum. Şimdi de işitme sorunu çıktı ve projelerin en berbat olanı bile bu sebeple işe almıyor ki haklılar. İyi duyamayan kişi güvenlik açığı oluşturur. Evden bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama temelde ben de vasıfsızım. Seni çok iyi anlıyorum.

geçmiş olsun kardeş. her şey de bir hayır vardır inşallah. ekpss de ilaçlarını aksatıyor musun aksatmıyor musun sorun edildiğini sanmıyorum. ama aksatma sağlığın için diyorum

@(Gölge),
Daha belli değil doktor 6 ay tedavi görmesi lazım ondan sonra değerlendirilmelidir. Kararı verdi. Bu durumda iptal olma durumu var.

@perseküsyon,
Sağol canım abim iyi ki varsın.

Üst Alt