Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zorunlu hizmet okuluna atadılar, başka bir okula gitmem mümkün mü?

kbenly

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
Engelli öğretmen olarak şubatta atandım.zorunlu hizmet okuluna verdi MEM.ben bildiğim kadarıyla muafım ve böyle okulda bildiğim kadarıyla çalıştırılamıyorum.aslında okuldan memnundum.ama müdür sınıf yönetiminde eksiklerimin olduğunu adaylık sürecinde bana geçer not vermeyeceğini söyledi.ben de kaçmanın yollarını arıyorum işin aslı.mazeret ataması var ama hizmet puanım yetmez.geriye milli eğitim müdürlüğüne gidip zorunlu hizmet okuluna atadıklarını,hastanenin uzak olduğunu,zorunlu hizmet okulunda çalıştırılamayacağımı,kadromun zorunlu hizmet olmayan başa okula verilmesini söylemek kaldı.BU mümkün müdür?Yoksa işimden olacağım.Saygılar....

Sınıf yönetimi eksikliğine gelince girdiğim bir şube sorunlu.hocalar elinde kalmış.derste gürültü olunca müdürün gözüne batmış.

o müdürün ahlaksızlığı ve / veya yalancışığı bence ..ben yaklaşık 3 yıl çalıştım ücretli öğretmen olarak ve hemen hemen hiçbir sınıfta gürültü patırtı eksik olmuyordu

çünkü sistem bu şekilde , neticede öğrenciye dokunmak dahi suç. (yanlış anlaşılma ihtimali nedeniyle evet ...öğrenciye dokunmak dahi..sakınılacak şey!)

öğrenciyi dövmek zaten kesinlikle suç.

peki öğrenciyi tanıyalım nasıl bir kavram

türkiyede tahammul edilecek bir kavram değil yani 2 - 3 tanesi ok ama 30 tanesi 40 tanesi yan yana gelince kabil değil tahammul etmek çok çok zor

zaten dersini anlatabilen öğretmen varmı çerçeve kurallara göre ben hiç sanmıyorum.

sonuç olarak ben nerdeyse eminim ki o yalancı müdür sizin engelinizi bahane etmiştir. bu benim tahminim ...

elbette sorun yaşamış olma ihtimaliniz yüksek fakat zaten önce her öğretmen bu sorunu yaşıyor (size has bişey olamaz) ikincisi üstteki ihtimal çok daha güçlü.

NE YAPABİLİRSİNİZ?

ben olsam muhtemelen bunu o müdüre söylerdim ve gerekirse avukat tutar dava açardım.
ayrıca ilçe meme gidin ve başka okula alınıp alınamayacağınızı sorunuz (buraya yazdığınız metnin öz kısmı)

merhaba yeniden kbenly hocam ,

aklıma bişey takıldı , bildiğim kadarıyla ekpss ile atananlara danışman öğretmen atanmıyordu sadece adaylık kaldırma sınavı gibi bi sına var o kadar ...

halbuki sizin bu dediğnizden öyle birşey anlaşılıyor izah etmeniz mümkün mü?

Üst Alt