Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zorunlu olmadığı halde engelli personel çalıştıran işverenin avantajları nelerdir?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
ben %80 özürlüyüm.bir şirket beni almak istiyor.işkurda kaydım var.primim devlet ne kadarını ödüyor.beni çalıştırıcak şirket işkurda eleman isteği yok.şirket bana diyorki seni alacağız bizim ne avantajımız var diyor.şirket sahibini ben yakında tanıyorum.özürllü eleman çalıştırma konusunda bilgileri fazla yok.bu konuda bilgi verebilirmizsiniz

ben 04/05/2011 itibariyle özürlü olarak bir işyerine giriş yaptım,bahsettiğiniz teşvikten yararlanmak için ne gibi bir yol izlemeliyim verdiğiniz linki okudum ama açıkcası ço karışık geldi kısaca özetlerseniz sevinirim bülent bey..

Bülente ilave olarak primim tamamı değilde alt sınır olanın yarısı kadar sanırım

kontenjan fazlası özürlü çalıştıran, yükümlü olmadıkları halde özürlü çalıştıran işverenlerin bu şekilde çalıştırdıkları her bir özürlü için prime esas kazanç alt sınırı üzerinden hesaplanan sigorta primine ait işveren hisselerinin yüzde ellisi Hazinece karşılanır.

ben sigortalı olarak işe başladım.işkurda kaydım var.iş yeri sahibi fazla bilgisi olmadığı için bana sordu.şimdi primlerin yarısı devlet ödiyeceği için nereye baş vurmam lazım.işkuramı baş vuracam yoksa başka yeremı.bilgilerinizi bekliyorum

Muhasebeciniz üstteki mesajımda yer alan düzenleme kapsamında sigorta müdürlüğüne başvuru yapacak...

Üst Alt