Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zymafluor ilacını nereden temin edebilirim?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
anne sütü dişlerini çürüttüğü için oğlumun dişleri ilk çıktıkları zamandan beri çürük...
çok sıkıntılı bi tedavi süreci geçirdik...
dişleri için kullandığı novartis firmasının ürettiği zymaflour diye bi ilaç var....
mercimekten küçük içinde 400 tane var....
bitmek üzere ne kadar aradıysam da yeni kutu bulamadım...
bu ilaçtan yeni bir kutu bulmam lazım en kısa zamanda....
yardımcı olabilecek olan var mı
nerden bulabilirim bu ilacı....

Merhaba..

Herhangi bir Eczaneye gittiğinizde getirtmesini rica ettiğinizde getirmiyorlar mı?
Bu şekilde alabilirsiniz.

malesef gül hanım bulunduğum ilde ki bir çok eczane olumsuz yanıt verdi...
ecza depolarında da yok.....
en son yasaklanmış dediler.....ilacı araştırdım ufak yefek yan etki yazıyor ama ben inanmıyorum....
oğluma da çok iyi geliyor 2 yaşında ki çocuğun dişine kanal tedavisi kırık tedavisi dolgu ne varsa yaptırdık.....
geceninbir yarısı ane dişim diye ağlayan oğlumla çaresizlikten kaç kere bende ağladım......
hiçbir ilaç şu bu iyi gelmedi sadece bu ilaç....
biryerlerden bulmam lazım.....:(

Doktora götürün illa ki o ilaç yerine geçen bir ilaç vardır.
Doktorunuz hangi ilacın daha etkili olduğunu daha iyi bilir.
Geçmiş olsun

nuran hanım malesef zymaflor üretilmeyecek eczanelerin elinde kalan vardır ama bulursanız son kullanma tarihine bakın

oy oy oy ne zormuş bi ilacı bulmak ne edelim elimden geleni yapacam....
şu an için 3 ile baktım....
ne kaldı?kaldı78:p
ola ki bulamadım gül hanım ın dediğini yaparım.
bugün saydım kutu da 182 tane var 6ay için var altı ay içinde bulurum inşallah bi kutu da olsa
sonra 6yaşına girer belki yeni dişler çıkar.....
:p

Bahsettiğiniz ilaç sodyum florür içeriyor ve florürün "reçetesiz" keyfe keder kullanılmasının çeşitli sakıncaları olabilir.

İlacı bulup bulamayacağınızı bilemiyorum. Ancak, çoğu diş macunu florür içerir. Üstelik dişlerde etki edebilmesi için florürün doğrudan uygulanması daha etkilidir. Yani çocuğunuza diş fırçalamasını öğretmeniz ve düzenli fırçalamasını sağlamanız ilacı kullanmaktan hem daha etkili, hem de daha zararsız olacaktır.

2 yaşında bir çocuğa diş fırçalama alışkanlığı kazandırmanın kolay olacağını söylemiyorum. Ama imkansız da değildir.

doğru dedin tepe
o ilacı en çaresiz anımızda çocuk doktorumuz yazdı reçete ile ...
ben zaten inanmıyorum o ilacın bi yan etkisi olduğuna.....
diş fırçalama 1.5 yaşından beri düzenli...
o florürlü macunla fırçaladıktan sonra ağzı su ile çalkalamamak gerekiyor florür ağızdan gitmesin diye.....oğlumda aynen bunu yapıyor ben de o bu şekilde alışsın diye alıştım.....:p
ilacı dişi fırçaladıktan sonra ağızda ezerek ve gezdirerek emerek yavaş yvaş yutmak gerekiyor üstüne su yok çünkü gece dişte kalması gerekiyor.....
fırçalamak elbetteki gerekli.....
çok şükür bu alışkanlığı kazandı da....
neyse uzun lafın kısası bugün erzurumda aratıyorum ilacı inşallah en kısa zamanda bulurum..... :)

nuran hanım merhaba ben de 4 yaşındaki kızım için aradım bu ilacı. diş hekimimiz kullan dediği için. bende istanbulda yaşıyorum ve buradaki eczaneler de aynı şeyi söyledi. sonra almanyadaki bir yakınımıza getirttik. bende 10 paket var.. fazla fazla aldım. birdaha bulamam diye. tanesini 5 eurodan getirttik. isterseniz size kargolayabilirim. bana adresinizi yazabilirsiniz.

demet hanım merhaba.yaklaşık 2 aydırda bende arıyorum.ilacı eğer mümkün sen bana da 2 kutu verebilirmisiniz. İstanbul Maltepe civarında oturuyorum .dilerseniz ödemeli gönderin dilersenizde hesabınıza yatırayım ücretini

Merhaba annedemet,
Zymafluor elinizde varsa taliplisiyim. Kaç yere baktım, internetten de araştırdım bulamadım bir türlü. En son bu foruma denk geldim. Ücreti, kargosu neyse öderim. İletişime geçebilirsek sevinirim. Selamlar,

arkadaşlar ben kendim ne ettiysem bulamadım annedemete yazdım dönüş yapmadı malesef
pazartesi bi arkadaşımın anne babası almanya ya kız istemeye gidecekler onlara sipariş verdim inşallah gelir diye umuyorum .
eğer ki istiyorsanız sizin içinde sipariş vereyim ücretini falan tam bilmiyorum onlar hele gitsin haber ederim size.....

Arkadaşın anne babası gitti almanya ya bu ilacı isteyen özelden mesaj atabilir hep beraber sipariş verriz ok:)

Merhaba
Bu ilaca benimde ihtiyacım var kızım için yardımcı olursanız sevinirim. Temin ederseniz bende almak isterim

İlacı bulabildinizmi.? Benimde 4.5 yaşında kızım için lazım..bulduysa nız yol gösterin lütfen

Sanırım çok geç oldu ama isteyen varsa özelden yazabilir

Üst Alt